NR. RATE

4

Cumpara in rate de la EMAG cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

La eMAG ai rate fără dobândă prin CardAvantaj, ca să îţi cumperi ce doreşti

Când vrei să cumperi de toate din același loc, le iei pe card în rate de pe emag.ro, totul la un click distanță. Ca și cum ai intra într-un mall, dar la tine acasă. Și le poți cumpăra pe card pe toate cu CardAvantaj, în rate fără dobandă.

Bineînțeles, cele mai populare produse pe eMAG sunt smartphone-urile de ultimă generație, laptopurile performante sau Smart TV-uri la prețuri mici. Dar acum poți cumpăra şi telefoane în rate şi un nou laptop în rate prin CardAvantaj. Mai poţi adăuga însă în coşul tău de cumpărături de la electrocasnice de bucătărie, la îmbrăcăminte, cosmetice sau chiar produse de petshop, adică cam tot ce îţi doreşti. Site-ul este ușor de folosit și poți primi produsele livrate direct acasă, in orice oraș din România. Sau le poți ridica personal de la cel mai apropiat punct eMAG. De asemenea, poți să vezi și să testezi unele produse pe viu, în showroom-urile eMAG din toată țara.

Indiferent cum alegi să intri în posesia produselor, la eMAG ai rate fără dobândă prin cardul tău CardAvantaj, pe care îl poţi folosi direct pe site-ul eMAG.

În plus, pentru că eMAG este partener Credit Europe Bank, există multe promoții și oferte speciale pe card care te ajută să-ți echipezi casa cu tot ce ai nevoie. Pentru mai multe detalii despre ofertele și numărul de rate de la eMAG, verifică secțiunea Campanii.

Și nu uita, poți folosi CardAvantaj și pe eMAG, dar și la orice alt comerciant din lume. Mai mult, CardAvantaj are peste 9500 de parteneri în toată România, unde te bucuri de avantaje speciale la plata cu cardul. Pentru lista completă de parteneri CardAvantaj, verifică secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine EMAG

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
EMAG
-
SOS. VIRTUTII NR 148
Constanta
EMAG
-
BL. TOMIS NR. 218
Craiova
EMAG
-
CALEA SEVERINULUI NR. 5 A
Brasov
EMAG
-
STR. NICOLAE TITULESCU NR 58
Oradea
EMAG
-
STR. PIATA CETATII NR 1
Galati
EMAG
-
BD. GEORGE COSBUC NR. 251
Bucuresti
EMAG
-
SOS. BUCURESTI - PLOIESTI NR. 44 A
Bucuresti
EMAG
-
STR. LIVIU REBREANU NR. 6 A
Timisoara
EMAG
-
STR. GHEORGHE RANETTI NR 28
Cluj-Napoca
EMAG
-
CALEA MANASTUR NR. 2 - 6

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 4 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice EMAG din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

EMAG

Nr. magazine 24
Caută un magazin EMAG