Prin CardAvantaj cumperi ce-ti doresti in rate fara dobanda!

Aplica acum!

Aplica acum pentru CardAvantaj, cardul de credit cu rate fara dobanda* si ai pana la 24 de rate in peste 9.500 de magazine partenere.

Detalii

  • Pana la 24 RATE fara dobanda* in toata reteaua de magazine partenere prin cardul tau de credit 
  • 9 500 magazine partenere ( IT&C, electrocasnice, moda, mobila, cosmetice, turism, servicii de sanatate, materiale de constructii, hypermarket-uri, restaurante si nu numai )
  • 0 lei taxa emitere
  • Bonus la orice tranzactie realizata cu cardul de credit 
  • Aplici fara adeverinta de venit, fisa fiscala sau alte documente justificative de venit


 

Aprobare rapida, fara documente de venit, pentru cardul tau de credit cu rate fara dobanda

CardAvantaj este un card de credit cu plata in rate emis de Credit Europe Bank. Aplici pentru CardAvantaj si te bucuri de aprobare rapida a unei limite de credit de pana la 12.000 lei, fara documente justificative de venit*. Rapid si usor, ca sa te bucuri de toate beneficiile. 

Si pentru ca ne dorim sa ai mereu parte de experiente de shopping la superlativ, ne extindem mereu reteaua de magazine partenere. In acest moment peste 9500 de comercianti parteneri te asteapta cu oferte. 

Inainte sa pleci la cumparaturi consulta si sectiunea de campanii active derulate impreuna cu partenerii nostri. Poti beneficia de rate suplimentare fara dobanda sau diverse reduceri. 

E usor sa platesti cu un card de credit in rate

Acum poti efectua tranzactiile si on-line, la orice ora. In plus vei primi si un bonus de 0,3 % din valoarea tranzactiei efectuate. O atentie sporita a fost acordata securitatii tranzactiilor, de aceea toate magazinele partenere CardAvantaj si nepartenere (daca ofera aceasta posibilitate) pentru cumparaturi pe Internet sunt inrolate in sistemul de securitate 3D Secure (MasterCard Secure Code si Verified by Visa).

Beneficiaza si tu de avantajul unui card de credit cu rate fara dobanda, ca sa te bucuri de shopping la superlativ tot timpul anului. 

Consulta Termenii si Conditiile de aplicare.

Tu ce stii despre CardAvantaj?

  • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
  • Suntem pe piata de 14 ani in Romania;
  • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
  • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri ), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 14 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.