Prin CardAvantaj cumperi ce-ti doresti ​in pana la 24 de rate fara dobanda!

Aplica acum!

Se cumpara acum prin cardul de credit CardAvantaj

altex

Masina de spalat SAMSUNG

de la ALTEX

12
rate
www.originals.ro

Tricou Nike Tee Swoosh Logo Tee

de la WWW.ORIGINALS.RO

12
rate
www.originals.ro

Tenisi Converse All Star OX

de la WWW.ORIGINALS.RO

12
rate
romstal

Baterie Grohe

de la ROMSTAL

10
rate
altex

Sony Playstation 4 PRO

de la ALTEX

12
rate
flanco

Masina de spalat Whirlpool al 6-lea simt

de la FLANCO

15
rate
mobexpert

Coltar extensibil ORLANDO

de la MOBEXPERT

12
rate
altex

Plita incorporabila ELECTROLUX

de la ALTEX

12
rate
altex

SAMSUNG QLED 4K

de la ALTEX

12
rate
altex

LENOVO Legion

de la ALTEX

12
rate
kitchen shop

Tagine 32 cm Emile Henry

de la KITCHEN SHOP

6
rate
altex

Espressor automat JURA

de la ALTEX

12
rate
altex

APPLE IPHONE 7

de la ALTEX

12
rate
il passo

Pantofi Stiletto Il Passo

de la IL PASSO

4
rate
altex

APPLE MacBook Pro

de la ALTEX

12
rate
altex

Aspirator fara sac ROWENTA

de la ALTEX

12
rate
romstal

Calorifer Visio

de la ROMSTAL

10
rate
flanco

iPad Pro

de la FLANCO

15
rate
pc garage

Laptop

de la PC GARAGE

6
rate
www.garagemall.ro

Storcator de fructe

de la WWW.GARAGEMALL.RO

3
rate
flanco

Samsung Smart TV

de la FLANCO

15
rate
quickmobile

Ceas Huawei

de la QUICKMOBILE

altex

Boiler termo electric TESY

de la ALTEX

12
rate
altex

Sistem All in One HP

de la ALTEX

12
rate
pc garage

Sistem PCG

de la PC GARAGE

6
rate
CardAvantaj Mastercard sau VISA este cardul de credit care iti ofera o experienta de shopping la superlativ. Aplica si foloseste cardul de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda*

Detalii

  • Pana la 24 RATE fara dobanda* la cumparaturi in reteaua de magazine partenere Card Avantaj
  • Peste 9 500 magazine partenere (IT&C, electronice, electrocasnice, moda, mobila, cosmetice, turism, servicii de sanatate, materiale de constructii, hypermarket - uri, restaurante si nu numai)
  • ZERO lei taxa emitere si administrare in primul an** pentru noul tau card de cumparaturi cu plata in rate si dobanda 0*

 

Aprobare rapida, fara documente de venit

CardAvantaj este un card de credit cu plata in rate emis de Credit Europe Bank. Aplici pentru CardAvantaj si te bucuri de aprobare rapida a unei limite de credit de pana la 12.000 lei, fara documente justificative de venit***. 

Nu uita, solicita un gadget cand primesti cardul

Odata ce ai aplicat pentru CardAvantaj poti solicita si un Gadget de plata - stickerul AVANTAJ2go cu ZERO lei comision de administrare in primul an**! Stickerul functioneaza ca un card de credit contactless pe care-l poti lipi pe telefon, portofel sau orice alta suprafata uniforma. Iti ofera acces la fondurile disponibile in contul cardului tau CardAvantaj Mastercard si poti plati rapid cu stickerul la orice POS contactless, in tara sau in strainatate.

 

Campania este valabila doar pentru clientii care aplica pentru CardAvantaj Mastercard in perioada 01.04.2019 – 30.06.2019.

* Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

** 0 lei comision de administrare a contului curent de card/sticker pentru primul an de la emiterea acestuia.

*** Dacă veniturile înregistrate sunt din salarii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Clienții pot solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu adeverință de venit, declarația privind veniturile pe anul anterior etc.

Consulta Termenii si Conditiile de aplicare.

Tu ce stii despre CardAvantaj?

  • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
  • Suntem pe piata de 14 ani in Romania;
  • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
  • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri ), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 14 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.