CardAvantaj deschide perspective nelimitate.

Aplică acum!

Primul card de cumpărături din România. Din 2003!

Aplici rapid, fără documente de venit*

Nu ai costuri de administrare în primul an**

Aplicație mobilă și Gadget-uri la ofertă!

Evadează din cotidian și redescoperă bucuria de a trăi.

Detalii

CardAvantaj îți oferă experiențe de shopping la superlativ. Aplică fără documente de venit* și ai ZERO costuri de emitere și administrare în primul an**.

În plus, ai până la 24 rate fără dobândă*** în peste 9.500 magazine partenere și 10 rate fără dobândă*** oriunde în afara reţelei de parteneri, inclusiv în străinătate.

Oferta este valabilă chiar și în magazinele tip DUTY FREE, sau pentru cumpărăturile online. Iar ca experiența ta să fie completă, CardAvantaj vine la pachet cu aplicatia AVANTAJ2go prin care ai control total asupra cardului tău. Poți verifica în timp real soldul disponibil, bonusul acumulat precum și valoarea ratei lunare.

Nu uita, solicită un gadget cand primești cardul

Odată ce ai aplicat pentru CardAvantaj Mastercard, poți solicita și un gadget de plată - Stickerul AVANTAJ2go cu ZERO lei comision de administrare în primul an**! Stickerul funcționează ca un card de credit contactless pe care-l poti lipi pe telefon, portofel sau orice altă suprafață uniformă. Îți oferă acces la fondurile disponibile în contul cardului tău CardAvantaj Mastercard și poți plăti cu el rapid, la orice POS contactless, în țară sau în străinătate.

 

Campania cu până la 10 rate in afara rețelei de magazine partenere este valabilă doar pentru clienții care aplică pentru CardAvantaj Mastercard până la 30.09.2021. Vezi mai multe detalii in Regulamentul oficial al campaniei.

* Dacă veniturile înregistrate sunt din salarii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Clienții pot solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu adeverință de venit, declarația privind veniturile pe anul anterior etc.).

** 0 lei comision de administrare a contului curent de card/sticker pentru primul an de la emiterea acestuia.

*** Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Consulta Regulament Campanie CardAvantaj_10 rate off-us_01.07-30.09.2021.pdf si Termenii si conditiile de aplicare.

Tu ce stii despre CardAvantaj?

  • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
  • Suntem pe piata de 18 ani in Romania;
  • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
  • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care a oferit un set de beneficii de fidelitate (cum ar fi rate aditionale sau reduceri), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 18 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Aplică acum