Detalii campanie

CardAvantaj Fidelio de Primavara te intampina cu EXTRA beneficii in Bucuresti Mall si Plaza Romania

  • Ai EXTRA RATE

Beneficiezi de MINIM 3 RATE fara dobanda* in toate magazinele din Bucuresti Mall si Plaza Romania

  • Ai EXTRA bonus

La orice tranzactie comerciala efectuata in magazinele partenere CardAvantaj din Bucuresti Mall si/sau Plaza Romania, beneficiezi de un bonus de 0.5%** din valoarea cumparaturii!

Oferta este valabila in perioada 01 Aprilie - 31 Mai 2017

Se adauga 2 rate suplimentare fata de numarul standard de rate acceptat in mod curent de catre magazinul partener pentru tranzactiile comerciale de minimum 50 RON, efectuate in reteaua de comercianti parteneri CardAvantaj din cadrul celor doua centre comerciale, Bucuresti Mall si Plaza Romania, astfel beneficiind de minimum 3 rate fara dobanda.

Ratele suplimentare vor fi acordate de catre Banca si nu vor fi evidentiate pe chitanta POS aferenta tranzactiei in momentul efectuarii acesteia. Suma tranzactiei efectuate va fi evidentiata in rate pe urmatorul extras de cont lunar.

 

Primesti 3 RATE fara dobanda*si pentru tranzactiile comerciale de minimum 50 RON, efectuate la comerciantii neparteneri  CardAvantaj din Bucuresti Mall si Plaza Romania, daca te prezinti cu bonul fiscal si chitanta POS la standul CardAvantaj Fidelio.

Ratele vor fi acordate de catre Banca si nu vor fi evidentiate pe chitanta POS aferenta tranzactiei in momentul efectuarii acesteia. Suma tranzactiei efectuate se va regla de catre Banca pentru a se putea plati in rate, reglarea va fi evidentiata in extrasul de cont lunar.

 

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă.

Cardul de credit CardAvantaj este emis de Credit Europe Bank (Romania) S.A.

 

** Pentru tranzactiile efectuate la magazinele nepartenere, valoarea bonusului acordat va fi cea standard, respectiv 0.3% din valoarea tranzactiei.

Poti utiliza bonusul acumulat doar in cadrul magazinelor partenere CardAvantaj din centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania.

 

Comision de administrare cont curent de card 0 lei in primul an, pentru toti clientii noi, interesati in obtinerea unui CardAvantaj FIDELIO PROGRAM.

 

Ce este CardAvantaj FIDELIO PROGRAM?

CardAvantaj emis sub sigla MasterCard/ Visa este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera avantajul de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. Cardul poate fi utilizat la orice bancomat sau comerciant din tara si strainatate oriunde este afisata sigla MasterCard/Visa.

CardAvantaj FIDELIO PROGRAM aduce in plus beneficiilor standard ale CardAvantaj, si beneficiile programului de loialitate realizat in parteneriat cu Anchor Grup, si desfasurat in centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania. 

Cum poti participa la programul de fidelitate?

Nu ai CardAvantaj? Aplica acum si il poti obtine SIMPLU, RAPID si FARA DOCUMENTE DE VENIT o limita de credit de pana la 12.000 lei*, daca veniturile inregistrate de tine sunt din salarii sau pensii raportate la Agentia Nationala de Administratie Fiscala(ANAF)!

Detii deja CardAvantaj si doresti sa participi la programul de fidelitate? Nimic mai simplu! Vino la Info Chiosc in Bucuresti Mall si/sau in Plaza Romania /unul din Punctele de lucru CEB  prezente in Bucuresti Mall si Plaza Romania si solicita inscrierea in programul de fidelitate.

*Poti solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu adeverinta de venit, declaratia privind veniturile pe anul anterior, etc.)

Ce este bonusul si cum poate fi utilizat de catre membrii CardAvantaj FIDELIO PROGRAM?

·         Pentru fiecare tranzactie pe care o efectuezi in Romania sau in strainatate (tranzactii la comercianti sau retrageri de numerar de la ATM), vei primi un bonus de 0.3% din valoarea acesteia. 

·         Pentru fiecare tranzactie pe care o efectuezi la magazinele partenere CardAvantaj din centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania vei primi un bonus de 0.5% din valoarea acesteia. Pentru celelalte tranzactii bonusul va ramane 0.3%.

·         Bonusul se va regasi pe cardul tau in contul de bonus, separat de limita de credit. 

·         Bonusul poate fi folosit ulterior pentru o noua tranzactie doar in magazinele partenere CardAvantaj  din centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, in care este instalat un dispozitiv POS al Credit Europe Bank. Tot ce trebuie sa faci este sa comunici ca doresti sa efectuezi plata din contul de bonus.

·         Bonusul nu poate fi retras in numerar de la bancomat si nici nu poate fi utilizat pentru a achita creditul utilizat; valoarea acestuia este evidentiata in fiecare extras de cont emis lunar.

 

Esti deja posesor de Fidelicard?

Incepand cu 17.12.2016, posesorii de card Fidelicard nu vor mai câștiga puncte. Pentru a câștiga in continuare puncte și pentru a avea beneficii suplimentare, aplica pentru noul CardAvantaj Fidelio, la standurile CardAvantaj Fidelio din Plaza Romania si Bucuresti Mall.  Posesorii de card Fidelicard care au deja puncte acumulate în conturile lor, vor primi prin transfer punctele pe noul CardAvantaj Fidelio ca bonus, doar după închiderea cardului Fidelicard si imprimarea soldului de la chioșcurile Fidelicard. În același timp, în cazul în care există bilete de cinema in cont, va puteti loga la chioșcurile digitale și va puteti printa biletele, chiar daca ati inchis cardul si ati aplicat pentru noul card. Perioada de valabilitate a biletelor de cinema este de 1 an.

Posesorii de Fidelicard care nu vor opta sa participle la programul CardAvantaj Fidelio, incepand cu 17.12.2016 nu vor mai putea acumula puncte. Voucherele si biletele de cinema vor putea fi printate pana la 17.12.2017! 

Consulta Termenii si conditiile si Regulamentul Campaniei.

Daca esti deja detinator de CardAvantaj, nu este necesar sa aplici! Vino la unul din Punctele de lucru CEB din Bucuresti Mall sau Plaza Romania si solicita inscrierea in programul de fidelitate.

Tu ce stii despre CardAvantaj?

  • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
  • Suntem pe piata de 12 ani in Romania;
  • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
  • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri ), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 12 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.

*pentru plata integrala a ratei lunare