Un card în plus, o ofertă de neratat!

Aplica acum!

Detalii

E simplu să faci o bucurie unei persoane dragi, rudă, prieten sau oricine altcineva. Solicită pana la 31.12.2018 un card suplimentar și noi îl emitem cu o ofertă specială:

 • pana la 8 RATE FARA DOBANDA* ORIUNDE, pana la sfarsitul anului 2018, DOAR pentru tranzactiile efectuate prin noul card suplimentar CardAvantaj
 • 0 lei comision de administrare a cardului suplimentar în primul an**
 • 25 lei bonus*** la prima tranzactie de minimum 100 lei, efectuata prin noul card suplimentar (la POS fizic si online), pana la data de 31.01.2019.

Noul card va avea acces la 100% sau la o parte din limita de credit, în funcție de decizia ta. Și va fi de același tip cu cel pe care îl ai acum, CardAvantaj Visa Classic sau Mastercard Standard. 

În plus, noul card vine la pachet cu oferte speciale la peste 9500 de magazine partenere.

Noul CardAvantaj SUPLIMENTAR are pana la 8 RATE IN AFARA RETELEI de magazine partenere CardAvantaj, in functie de cat de mult vei cheltui!

 • 2 rate la cumpărături între 200 și 299 de lei
 • 3 rate la cumpărături între 300 și 399 de lei
 • 4 rate la cumpărături între 400 și 499 de lei
 • 5 rate la cumpărături între 500 și 599 de lei
 • 6 rate la cumpărături între 600 și 699 de lei
 • 7 rate la cumpărături între 700 și 799 de lei
 • 8 rate la cumpărături de minimum 800 de lei

Dupa efectuarea cumparaturilor, noi le impartim automat in 8 rate.

Oferta este valabila pentru cumparaturile efectuate atat in tara, cat si in strainatate.

IN PLUS, are minimum 8 RATE ÎN ORICE MAGAZIN PARTENER CardAvantaj.

Pentru a beneficia de oferta, in cazul cumparaturilor efectuate la magazinele partenere care ofera un numar de rate mai mic de 8, trebuie ales numarul maxim de rate disponibil, iar noi adaugam automat, ratele suplimentare.

De exemplu: O cumparatura la unul dintre comerciantii parteneri in sistemul de rate CardAvantaj, intr-un numar de 3 rate (acesta fiind numarul maxim oferit), Banca va adauga in plus 5 rate, iar astfel se va beneficia in total de 8 rate.

Oferta este valabila doar pentru cumparaturile efectuate in rate. Pentru cumparaturile achitate integral (1 rata) nu se va adauga numarul suplimentar de rate.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

**0 lei comision de administrare a contului curent de card suplimentar pentru primul an de la emiterea acestuia. Campania este valabila pentru clientii care aplica pentru CardAvantaj suplimentar pana la data de 31.12.2018.

*** Bonusul se va regasi in contul de bonus al cardului CardAvantaj, separat de limita de credit si va putea fi utilizat ulterior pentru tranzactii efectuate in magazinele partenere CardAvantaj, in care este instalat un dispozitiv POS al Credit Europe Bank. 

Consulta Termenii si Conditiile de aplicare si Regulament campanie carduri suplimentare CardAvantaj 31.12.2018.

Tu ce stii despre CardAvantaj?

 • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
 • Suntem pe piata de 14 ani in Romania;
 • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
 • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri ), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 14 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.