Pentru o viata relaxata, nu plati totul o data. Aplica si ai 6 rate fara dobanda* prin CardAvantaj!

Aplica acum!

Fara costuri de emitere

Fara costuri de administrare in primul an

Pana la 6 rate fara dobanda*

Gadget de plata inclus

Aplica pentru CardAvantaj Mastercard pana pe 31 octombrie 2020 si te bucuri de pana la 6 RATE fara dobanda* in afara retelei de magazine partenere CardAvantaj, atat in tara cat si in strainatate, pana la data de 15.01.2021! In plus, ai ZERO costuri de emitere si administrare in primul an**

Detalii

Aplica pentru cardul de credit CardAvantaj MasterCard cat mai curand, ca sa te bucuri de oferta de emitere cat mai mult timp.

Noul tau card de cumparaturi vine acum la pachet cu:

  • Pana la 6 rate fara dobanda in afara retelei de parteneri CardAvantaj, inclusiv in cazul cumparaturilor din strainatate, sau in magazinele duty free din Aeroportul International Henri Coanda - Otopeni.
  • ZERO lei comision de administrare in primul an

Cum se acorda cele 6 rate fara dobanda:

Foloseste-ti cardul de cumparaturi iar tranzactiile vor fi impartite automat in rate, in functie de valoarea acestora:

Interval valoare tranzactie

Numar de rate

200,00 lei – 299,99 lei

2 RATE

300,00 lei – 399,99 lei

3 RATE

400,00 lei – 499,99 lei

4 RATE

500,00 lei – 599,99 lei

5 RATE

>600,00 lei

6 RATE

Magazinele partenere CardAvantaj si cele inrolate in programul  “Mastercard-Plata in rate” NU sunt incluse in prezenta campanie. Tranzactiile efectuate in cadrul acestora se vor posta in numarul de rate ales de catre client, in functie de numarul de rate disponibil la fiecare comerciant.

Aprobare rapida, fara documente de venit

Mai mult, daca aplici pentru CardAvantaj te poti bucura de o aprobare rapida a unei limite de credit de pana la 12.000 lei, fara documente de venit***.

Nu uita, solicita un gadget cand primesti cardul

Odata ce ai aplicat pentru CardAvantaj poti solicita si un Gadget de plata - stickerul AVANTAJ2go cu ZERO lei comision de administrare in primul an**! Stickerul functioneaza ca un card de credit contactless pe care-l poti lipi pe telefon, portofel sau orice alta suprafata uniforma. Iti ofera acces la fondurile disponibile in contul cardului tau CardAvantaj Mastercard si poti plati rapid cu stickerul la orice POS contactless, in tara sau in strainatate.

Campania este valabila doar pentru clientii care aplica pentru CardAvantaj Mastercard in perioada 16.08.2020 -  31.10.2020. Acestia pot cumpara in pana la 6 rate, in functie de valoarea cumparaturilor, pana la data de 15.01.2021.

* Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

** 0 lei comision de administrare a contului curent de card/sticker pentru primul an de la emiterea acestuia.

*** Dacă veniturile înregistrate sunt din salarii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Clienții pot solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu adeverință de venit, declarația privind veniturile pe anul anterior etc.

 

Consulta Regulament Campanie CardAvantaj_6 rate_16.08-31.10.2020.pdf si Termenii si Conditiile de aplicare.

Tu ce stii despre CardAvantaj?

  • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
  • Suntem pe piata de 14 ani in Romania;
  • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
  • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri ), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 14 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Aplică acum