Aplica ACUM!

Detalii

Aplica FARA DOCUMENTE DE VENIT* pentru CardAvantaj MasterCard Standard in perioada 01 aprilie 2018 - 31 mai 2018, intra in posesia cardului si te bucuri de:

 • 12 rate fara dobanda** pentru cumparaturile efectuate prin noul CardAvantaj, atat in magazinul CEL.ro, cat si pe www.cel.ro in perioada 01.04.2018 - 30.06.2018;
 • 50 lei bani inapoi pe card*** la prima cumparatura efectuata prin noul CardAvantaj, atat in magazinul CEL.ro, cat si pe www.cel.ro pana la data de 30.06.2018.

In plus, pana la data de 31.12.2018, prin noul tau CardAvantaj MasterCard Standard beneficiezi de:

Pana la 8 RATE IN AFARA RETELEI de magazine partenere CardAvantaj, in functie de cat de mult ai cheltuit:

 • 2 rate la cumpărături între 200 și 299 de lei
 • 3 rate la cumpărături între 300 și 399 de lei
 • 4 rate la cumpărături între 400 și 499 de lei
 • 5 rate la cumpărături între 500 și 599 de lei
 • 6 rate la cumpărături între 600 și 699 de lei
 • 7 rate la cumpărături între 700 și 799 de lei
 • 8 rate la cumpărături de minimum 800 de lei

Minimum 8 RATE ÎN ORICE MAGAZIN PARTENER CardAvantaj.

Pentru a beneficia de oferta, in cazul cumparaturilor efectuate la magazinele partenere care ofera un numar de rate mai mic de 8, trebuie doar sa alegi numarul maxim de rate disponibil, iar noi adaugam automat pentru tine, ratele suplimentare.

De exemplu: Daca faci o cumparatura la unul dintre comerciantii parteneri in sistemul de rate CardAvantaj, intr-un numar de 3 rate (acesta fiind numarul maxim oferit), Banca va adauga in plus 5 rate, iar astfel vei beneficia in total de 8 rate.

* Nu sunt necesare documente de venit pentru a obtine o limita de credit de până la 12.000 lei, daca veniturile înregistrate sunt din salarii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Se poate solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu, adeverinta de venit, declaratia privind veniturile pe anul anterior etc.). 

** Beneficiul de 12 rate la CEL.ro este valabil pana la data de 30.06.2018. Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

*** Suma va fi virata o singura data de catre Banca direct in contul cardului de credit CardAvantaj (Banca urmand sa proceseze suma de 50 lei similar cu o alimentare in contul de card), in momentul efectuarii primei cumparaturi la CEL.ro si va fi evidentiata pe urmatorul extras de cont al cardului de credit.

Consulta Termenii si Conditiile de aplicare si Regulament campanie CEL.ro - CardAvantaj 12 RATE 50 cashback.

Se cumpara acum, online, prin CardAvantaj

Asus Zenfone Zoom

de la CEL.RO

12
rate

Placa video XFX Radeon

de la CEL.RO

12
rate

Apple iPhone 6s

de la CEL.RO

12
rate

Combina frigorifica LG

de la CEL.RO

12
rate

Apple iMac

de la CEL.RO

12
rate

Diaxxa Smart Gamer Plus

de la CEL.RO

12
rate

Tu ce stii despre CardAvantaj?

 • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
 • Suntem pe piata de 14 ani in Romania;
 • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
 • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri ), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 14 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.