Aplica ACUM!

Aplica pentru CardAvantaj in perioada 10 mai 2019 - 10 iulie 2019 si ai 12 rate fara dobanda* pentru cumparaturile realizate la DOMO!

Detalii

Aplica acum FARA DOCUMENTE DE VENIT** si prinde oferta! Clientii care aplica pentru CardAvantaj Mastercard Standard in perioada campaniei si intra in posesia acestuia, vor beneficia de 12 rate fara dobanda* pentru cumparaturile efectuate atat in locatia DOMO, cat si pe www.domo.ro,  pana la data de 31.07.2019.

Pentru acordarea beneficiului de 12 rate, trebuie doar sa alegi numarul maxim de rate disponibil, iar noi adaugam automat pentru tine, ratele suplimentare. Beneficiul se aplica doar pentru tranzactiile efectuate prin intermediul cardului de credit CardAvantaj Mastercard. Campania nu se aplica tranzactiilor efectuate prin intermediul stickerului si/sau bratarii AVANTAJ2go.

 

* Beneficiul de 12 rate este valabil pana la data de 31.07.2019. Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

** Nu sunt necesare documente de venit pentru a obtine o limita de credit de pâna la 12.000 lei, daca veniturile înregistrate sunt din salarii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Se solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu, adeverinta de venit, declaratia privind veniturile pe anul anterior etc.).

Consulta Termenii si Conditiile de aplicare si Regulament Domo Iulie2019.pdf.

Se cumpara acum prin cardul de credit CardAvantaj

Aspirator fara sac Rowenta

de la WWW.DOMO.RO

8
rate

Aragaz Hansa

de la WWW.DOMO.RO

8
rate

Masina de spalat Samsung

de la WWW.DOMO.RO

8
rate

Combina frigorifica LG

de la WWW.DOMO.RO

8
rate

Placa de creponat parul Valera

de la WWW.DOMO.RO

8
rate

Blender Russell Hobbs Aura mix and go

de la WWW.DOMO.RO

8
rate

Tu ce stii despre CardAvantaj?

  • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
  • Suntem pe piata de 14 ani in Romania;
  • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
  • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri ), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 14 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.