În fiecare zi de marți din perioada 16 ianuarie - 26 martie, plătește taxele, impozitele și facturile de utilitati prin CardAvantaj Mastercard înscris în program și ai parte de 10% cashback, direct pe card

În perioada 16 ianuarie - 26 martie 2024 tematica este plata taxelor, impozitelor și a facturilor de utilități. Vei primi bani înapoi (cashback) pentru plățile de taxe, impozite și facturi de utilități (apă, gaze, electricitate), realizate cu CardAvantaj Mastercard eligible.

Primești 10% cashback (bani înapoi) pe cardul tău CardAvantaj Mastercard, dacă îl înscrii în program. Îți poți înscrie cardul* în program accesand pagina dedicata campaniei, în orice zi a săptămânii.

Pentru fiecare plată eligibilă cu cardul înscris, făcută în zilele de marți, vei primi 10% cashback, în limita a 50 de lei per card. Sunt incluse toate tipurile de plăți cu cardul: atat cele online (ex: prin Ghiseul.ro), cat si cele fizice, la aparatul POS (la administrațiile financiare sau la furnizorii de utilități). Pentru mai multe detalii, accesează regulamentul programului.

*Așadar, vei primi cashback pentru toate plățile eligibile făcute cu cardul în zilele de marți de după momentul înscrierii.

** Decontarea Compensațiilor Cashback poate dura până la 30 (treizeci) zile lucrătoare de la data tranzacției.

Zile ramase 33