Alege solutia flexibila care iti da controlul. Aplica pentru CardAvantaj!

Aplica Acum!

Aplica pentru CardAvantaj Mastercard pana pe 31 august si primesti pana la 6 RATE fara dobanda* oriunde in lume, pana la sfarsitul anului! In plus, ai ZERO costuri de emitere si administrare**  

Detalii

Cum beneficiezi de oferta?

Ai pana la 6 RATE IN AFARA RETELEI de magazine partenere CardAvantaj, in locatii care nu sunt inscrise in programul “Mastercard-Plata in rate”, in functie de valoarea cumparaturilor:

  • 2 rate la cumparaturi intre 200 și 299 de lei
  • 3 rate la cumparaturi intre 300 și 399 de lei
  • 4 rate la cumparaturi intre 400 și 499 de lei
  • 5 rate la cumparaturi intre 500 și 599 de lei
  • 6 rate la cumparaturi de minimum 600 de lei

Oferta este valabila pentru cumparaturile efectuate atat in tara, cat si in strainatate, iar tranzactiile se vor inregistra automat in rate, in functie de valoarea lor. 

Ai pana la 6 RATE IN AFARA RETELEI de magazine partenere CardAvantaj, in locatii care sunt inscrise in programul “Mastercard-Plata in rate”, pentru tranzactiile de minimum 100 lei efectuate exclusiv la POS fizic, in functie de optiunea ta (vei avea posibilitatea de a selecta numarul de rate la POS – intre 2 si 6)

Ai minimum 6 RATE ÎN ORICE MAGAZIN PARTENER CardAvantaj! Pentru a beneficia de oferta, in cazul cumparaturilor efectuate la magazinele partenere care ofera un numar de rate mai mic de 6, trebuie doar sa alegi numarul maxim de rate disponibil, ratele suplimentare urmand a fi adaugate automat de catre Banca.

Mai mult, daca aplici pentru CardAvantaj te poti bucura de o aprobare rapida a unei limite de credit de pana la 12.000 lei, fara documente de venit***.

Campania este valabila pentru toti clientii care aplica pentru CardAvantaj Mastercard in perioada 01.07.2018 – 31.08.2018. Oferta este supusa unor termeni si conditii, detalii in Regulamentul campaniei.

 

* Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

** 0 lei comision de administrare a contului curent de card pentru primul an de la emiterea cardului de credit.

***Dacă veniturile înregistrate sunt din salarii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Clienții pot solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu adeverință de venit, declarația privind veniturile pe anul anterior etc.)

Consulta Termenii si Conditiile de aplicare si Regulament CardAvantaj 6 rate 2018.pdf.

APROBARE RAPIDA fara documente de venit***

DOBÂNDĂ ZERO* pentru toate cumparaturile efectuate prin card. 

Peste 9,500 de magazine partenere.

BONUS pentru fiecare tranzactie.

Tu ce stii despre CardAvantaj?

  • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
  • Suntem pe piata de 14 ani in Romania;
  • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
  • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri ), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 14 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.