Plateste-ti rata in siguranta, prin transfer bancar!

Plateste rata CardAvantaj online 

In contextul actual sanatatea ta si a familiei tale este pe primul loc. Te asiguram ca suntem permanent preocupati sa gasim noi modalitati de a te scuti de drumurile la sucursale. In acest sens, iti recomandam transferul electronic ca alternativa la plata ratelor cash la casieriile Credit Europe Bank. 

Stai acasa in siguranta si foloseste orice aplicatie de Internet Banking, de la orice banca, pentru a transfera contravaloarea ratei lunare in contul IBAN aferent cardului tau de credit, urmand pasii simpli de mai jos:
 

1. Foloseste orice aplicatie de Internet Banking 

Primul pas este sa te asiguri ca ai o astfel de aplicatie de Internet Banking / Mobile Banking / Home Banking in care sa fie inrolat cardul tau de salariu sau orice alt cont curent in care exista disponibil. In caz contrar, poti solicita aplicatia respectiva bancii la care ai deschis contul de salariu/ contul curent. Atentie, in unele cazuri utilizarea unui astfel de serviciu poate fi comisionat. Consulta lista de taxe si comisioane pentru utilizarea aplicatiei de Internet Banking a bancii tale.

 

2. Afla codul IBAN al cardului tau 

Al doilea pas este sa stii codul IBAN al cardului tau. Pentru a afla acest numar de cod, te rugam sa consulti extrasul de cont sau SMS-ul pe care il primesti lunar din partea Credit Europe Bank. Codul IBAN este listat in partea stanga sus a primei pagini din extrasul de cont sau in detaliile SMS-ului.

 

 

3.    Afla valoarea ratei lunare 

Al treilea pas este sa stii valoarea ratei lunare. Acest lucru il poti afla tot din extrasul de cont. In cazul in care nu esti in posesia unui extras de cont, poti afla suma de plata rapid, urmand instructiunile robotului CEBLine. Dupa ce apelezi 0750.000.000, te rugam sa apesi tasta 1 pentru limba romana, tasta 2 pentru meniul carduri, sa introduci numarul de card si codul PIN dupa care sa apesi tasta 1. Robotul iti va comunica suma de plata fara a fi nevoie sa astepti in apel transferul catre un operator.


4.    Stai acasa si transfera banii electronic 

Al patrulea pas este transferul electronic. In aplicatia de Internet Banking trebuie sa completezi codul IBAN corect, numele complet al destinatarului (trebuie sa fie acelasi cu numele detinatorului de card) si suma de plata. Poti verifica daca banii au fost virati urmand aceiasi pasi descrisi la punctul 3, alegand tasta 2, "Limita si Bonus", dupa introducerea numarului de card si a codului PIN. Robotul iti poate comunica disponibilul din cont fara a fi necesar sa astepti transferul la un operator. 


Ia in considerare ca suma virata va fi vizibila in cont in functie de orele de tranzactionare ale bancii din care ai facut transferul electronic.

In cazul in care ai nevoie de asistenta poti apela oricand serviciul CEBLine la 0750.000.000. Colegii din call center iti pot furniza toate detaliile necesare despre cum poti achita ratele, disponibilul contului tau, sumele de plata, codul IBAN etc.

In cazul in care preferi sa platesti cash, iti reamintim ca poti utiliza ATM-urile cu functie de Cash-In. Consulta aici lista completa a ATM-urilor noastre.

De asemenea, in aceasta perioada sucursalele noastre au program normal, cu exceptia celor situate in incinta centrelor comerciale si ale mall-urilor. Acestea din urma si-au suspendat temporar activitatea la recomandarea autoritatilor. Consulta aici lista completa a sucursalelor noastre.

 

Zile ramase 44