Scoti bani de pe CardAvantaj, primesti 6 rate extra in IT&C!

Participa la promotia de la bancomate!

Utilizeaza CardAvantaj la retrageri de numerar si cumuleaza retrageri de minimum 500 de lei pana pe 28 octombrie. Retragerile de numerar se pot efectua atat la bancomatele Credit Europe Bank, cat si ale altor banci, atat in tara, cat si in strainatate. Suma de 500 lei poate fi retrasa de la ATM intr-una sau mai multe tranzactii (singura conditie este fie realizata pana la 28.10.2019, inclusiv).

 

Bucură-te de beneficii la partenerii IT&C!

Ai retras cei 500 de lei? Primesti 6 rate suplimentare in perioada 01 - 31.11.2019 la partenerii CardAvantaj din domeniul Electronice / Electrocasnice / IT&C. Numarul de 6 rate suplimentar va fi adaugat automat la numarul de rate in care a fost efectuata tranzactia. De exemplu: daca efectuezi o tranzactie la un comerciant partener din domeniul Electronice / Electrocasnice / IT&C si alegi numarul maxim de rate, respectiv 6 rate, in urma campaniei o sa primesti automat 6 rate in plus, in total 12 rate. 

Consulta Lista magazinelor partenere.

Oferta este supusa unor termeni si conditii. Detalii in Regulamentul Campaniei.

Costurile aferente retragerilor de numerar sunt cele stipulate in contractul aferent CardAvantaj.

*Dobanda 0 se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca. Pentru o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este 28%/an, rata lunara de plata este 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38.94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
 

Nr. rate6
Zile ramase 37