NR. RATE

6

Cumpara in rate de la AMBIENT cu CardAvantaj

Categorie: Materiale de constructii

Materiale de constructii in rate fara dobanda de la Ambient, prin CardAvantaj.

Daca doresti sa iti renovezi casa, sau esti la inceput de drum si vrei sa iti construiesti viitoarea ta locuinta, la Ambient gasesti tot ce ai nevoie. Gasesti aici materiale de constructii, produse pentru finisaje, instalatii termice si sanitare. Pentru amenajarea spatiului tau preferat din gradina, ai la alegere mobilier modern, accesorii sau plante de exterior si ghivece, sa poti defini fiecare metru patrat dupa placerea si personalitatea ta.

Iar vestea buna este ca acum poti achizitiona materialele de constructii necesare in rate fara dobanda prin cardul de credit CardAvantaj. Mai mult, Ambient iti sta alaturi in planurile tale prin servicii de transport, design 3D pentru bai, colorare vopsele, inchiriere scule si utilaje, si plata prin card de credit fara dobanda. 

Consultantii Ambient sunt gata sa iti sara in ajutor cu sfaturi tehnice de specialitate, iar CardAvantaj te ajuta sa platesti in rate materialele de constructii si accesoriile de care ai nevoie. Ai astfel cel mai bun pachet pentru renovarea casei in mod usor. 

Daca mai ai nevoie de inspiratie, poti consulta pagina de Magazine Partenere/ Domeniu de activitate – Materiale de Constructii sau pagina de Campanii, unde poti gasi oferte speciale de la partenerii CardAvantaj. 
 

Listă magazine AMBIENT

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Municipiul Sibiu
AMBIENT
-
Sos. Alba Iulia, Nr. 100
Municipiul Sibiu
AMBIENT
-
Sos. Alba Iulia, Nr. 100
Municipiul Medias
AMBIENT
-
Sos. Sibiului, Nr. 55
Municipiul Rimnicu Vilcea
AMBIENT
-
STR. PARCULUI INDUSTRIAL NR. 2
Municipiul Cluj-Napoca
AMBIENT
-
STR. TRAIAN VUIA NR. 140
Municipiul Alba Iulia
AMBIENT
-
STR. AL. IOAN CUZA NR. 26
Oras Blaj
AMBIENT
-
STR. EROILOR NR. 20

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

AMBIENT

Nr. magazine 7
Caută un magazin AMBIENT