NR. RATE

1

Cumpara in rate de la CEL.RO cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

La cel.ro ai cele mai cool gadget-uri şi televizoare în rate fără dobândă!

Electronice, electrocasince, dar mai ales laptop-uri, televizoare, tablete și telefoane smart. Pentru asta e celebru cel.ro. Le cauți, le compari, le primești acasă. Iar vestea bună e că le poți bifa pe toate în rate fără dobândă, prin CardAvantaj de la cel.ro, indiferent dacă alegi electronice sau televizoare în rate. 

Cele mai grele alegeri sunt pentru produsele la care ții. Vrei să ai un laptop perfect, un telefon fără hibe, un televizor cu cele mai noi specificații. Vrei să-ți întrebi prietenii, să cauți pe net, să-ți imaginezi cum vei folosi produsul. Pe cel.ro, poți să verifici în tihnă și să compari toate opțiunile. Au o gamă variată și un sistem de comenzi bine pus la punct. Iar când faci în sfârșit o alegere, știi că n-o să-ți scape produsul dacă folosești CardAvantaj.

Orice tehnologie avansată vine cu un preț pe măsură. Mai ales când ai mai multe dorințe pe listă. Dar cu CardAvantaj, plătești în rate fără dobândă și îți păstrezi bugetul relaxat. Aşa alegi şi telefonul cel nou şi televizoare smart în rate. În plus, sunt o mulțime de alte oferte de care poți profita în diferite perioade ale anului. Poți consulta toate ofertele aflate acum în desfășurare la secțiunea Campanii. Tot acolo poţi vedea şi câte rate ai în acest moment la cel.ro prin CardAvantaj. 

Iar după ce folosești CardAvantaj pe cel.ro, rămâi cu cel mai bun partener de cumpărături. Poți folosi cardul oriunde în lume, în orice magazin, online sau offline. În plus, există peste 9500 de parteneri CardAvantaj în România, unde plătești fără dobândă și cu multe alte avantaje. Pentru rețeaua completă de parteneri, consultă secțiunea Magazine Partenere

Listă magazine CEL.RO

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Municipiul Bucuresti
CEL.RO
-
BD. IULIU MANIU, NR. 7, CORP A, PARTER

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

CEL.RO

Nr. magazine 1
Caută un magazin CEL.RO