NR. RATE

3

Cumpara in rate de la COLY cu CardAvantaj

Categorie: Moda

Cumpără din magazinele Coly încălțăminte românească în rate fără dobândă!

Ideea magazinului Coly a luat ființă într-o plimbare prin orășelul francez cu același nume. Acum, Coly înseamnă încălțăminte românească pentru dame și bărbați, cu eleganța specifică modei din Hexagon. Și, ca să te bucuri din plin de aceste produse, poți să le plătești în rate fără dobândă prin CardAvantaj. 

Într-o fabrică din Bacău, numele Coly este imprimat pe pantofi 100% din piele, creați cu măestrie și cu inspirați de rafinatul design franțuzesc. Cu două magazine în Bacău, unul în Onești și unul în Moinești, Coly le oferă doamnelor și domnilor din România pantofi, ghete, cizme și botine care propun un strop de șarm în ținutele de zi cu zi.

Cumpără și tu încălțăminte românească elegantă și bine lucrată. Și plătește-o ușor prin CardAvantaj, în rate fără dobândă. În plus, fii pe fază pentru toate ofertele CardAvantaj, pe care le poți consulta la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de credit cu avantaje peste tot în lume. Îl poți folosi la plăți online sau în magazine. Iar în România, există peste 9500 de comercianți parteneri unde te așteaptă oferte speciale. Consultă lista completă la secțiunea Magazine Partenere.  
 

Listă magazine COLY

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Municipiul Bacau
COLY
-
STR. MMARASESTI NR. 4

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

COLY

Nr. magazine 1
Caută un magazin COLY