NR. RATE

6

Cumpara in rate de la CORA cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

Cumpărături de la hipermarketul Cora, în rate fără dobândă!

Primul magazin Cora din România s-a deschis în 2003, în București. De atunci, compania de origine belgiană s-a extins și în alte orașe din țară: Cluj-Napoca, Ploiești, Constanța, Bacău și Drobeta-Turnu Severin. Iar fiecare hipermarket Cora permite plata în rate fără dobândă prin CardAvantaj. 

Hipermarketul Cora se mândrește cu varietatea mare de produse din oferta zilnică. Practic, orice ai avea nevoie, de la mâncare și ingrediente proaspete, la electrocasnice sau produse textile, sigur găsești la Cora. Și la un preț extrem de bun. În plus, te așteaptă tot timpul oferte la raft. Și beneficiezi de reduceri prin cardul de fidelitate și programul de HiperPuncte. 

Vino pentru cumpărăturile săptămânale la Cora. Sau vizitează hipermarketul pentru achiziții mari, cum ar fi frigidere, mașini de spălat sau haine noi pentru cei mici. Și plătește la Cora în rate fără dobândă prin CardAvantaj. În plus, fii pe fază pentru alte oferte interesante. Le găsești pe toate la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de cumpărături potrivit pentru achiziții mari, neprevăzute, dar și pentru cumpărăturile de zi cu zi. Poți plăti în rate fără dobândă oriunde, în țară sau în străinătate, online sau offline. Iar în România, există peste 9500 de comercianți care te așteaptă cu oferte speciale la plata prin CardAvantaj. Pentru lista completă, intră la secțiunea Magazine Partenere

Plata in 6 RATE fara dobanda* prin CardAvantaj este valabila doar la casa ELECTRO, pentru produsele electronice, electrocasnice, IT, foto, telefoane, mobila, echipamente de gradina, fitness, biciclete, bebe articole mari si anvelope.

Poti achita insa orice cumparatura de peste 200 lei in 3 rate fara dobanda* prin CardAvantaj, pana la 31.10.2019. 

Listă magazine CORA

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
CORA
Centrul Comercial Esplanada
Sos. Vergului, Nr. 20
Bucuresti
CORA
Cora Lujerului
Bd. Iuliu Maniu, Nr. 19
Bucuresti
CORA
Sun Plaza
Calea Vacaresti, Nr. 391
Bucuresti
CORA
Cora Alexandriei
Sos. Alexandriei, Nr. 152
Cluj-Napoca
CORA
-
Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 142
Municipiul Drobeta-Turnu Severin
CORA
-
BD. CONSTRUCTORULUI NR. 1
Baia Mare
CORA
Vivo Baia Mare
Str. Victorie, Nr. 73
Constanta
CORA
City Park Constanta
Bd. Alexandru Lapusneanu, Nr. 116C
Constanta
CORA
Cora Constanta
Str. Cumpenei, Nr. 2
Ploiesti
CORA
Afi Palace Ploiesti
Str. Calomfirescu, Nr. 2

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

CORA

Nr. magazine 11
Caută un magazin CORA