NR. RATE

Cumpara in rate de la DENT EXCEL II cu CardAvantaj

Categorie:

La Clinica Dent Excel din Focsani platesti serviciile medicale dentare in rate fara dobanda prin CardAvantaj

La Clinica Dent Excel gasesti, inainte de toate, atentie pentru client si servicii de diagnostic si tratament de calitate. La clinica Dent Excel transformi vizita dureroasa la stomatolog intr-o vizita placuta si confortabila, in care specialisti cu experienta iti vor sta alaturi cu toate informatiile de care ai nevoie. 

Clinica Dent Excel ofera servicii atat pentru adulti cat si pentru copii, de endodontie, protetica, chirurgie, radiologie dentara, parodontologie, ortodentie, sigilare, dar si servicii de albire a dintilor si tratamente de cosmetica dentara. 

Iar la Clinica Dent Excel platesti serviciile de medicina dentara in rate fara dobanda prin cardul de credit CardAvantaj. 

Mai mult poti sa ai grija de sanatatea ta in orice moment, pentru ca ai oferte avantajoase de la CardAvantaj pe tot parcursul anului. Verifica promotiile aflate acum in desfasurare la sectiunea Campanii si vezi cate rate fara dobanda ai la partenerii CardAvantaj. 
 

Nu a fost gasit niciun rezultat pentru criteriile selectate!

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice DENT EXCEL II din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

DENT EXCEL II

Nr. magazine 0
Caută un magazin DENT EXCEL II