NR. RATE

5

Cumpara in rate de la DENTALMED cu CardAvantaj

Categorie: Sanatate

La Dentalmed Brasov achiti serviciile de medicina dentara in rate fara dobanda

Încă de la început, Dentalmed a avut o politică de investiţie în aparatură de ultimă generaţie, fapt pentru care astăzi funcţionează cu 14 cabinete de medicină dentară dintre care, două săli de chirurgie dotate cu două aparate laser chirurgical, sală pre şi postoperatorie, laborator de radiologie şi imagistică dentară, doua cabinete de igienă şi profilaxie dentară, dotate cu aparate laser terapeutic, 2 cabinete de ortodonţie. 

În plus, Dentalmed Brasov dispune şi de două săli de conferinţă ideale pentru susţinerea de cursuri, conferinţe din domeniul medicinei dentare şi nu numai. Dentalmed e format dintr-un colectiv tânăr, generator de idei constructive, aflat în permanentă interacţiune cu pacienţii, circa 30.000, dintre care, cei permanenţi în numar de 15.0000. Iar Dentalmed cauta satisfacerea în totalitate a cerinţelor clienţilor prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.

Si pentru ca isi doreste sa vina in intampinarea clientilor, Dentalmed si CardAvantaj iti ofera posibilitatea de a achita serviciile in rate fara dobanda prin CardAvantaj. 
 

Listă magazine DENTALMED

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Municipiul Brasov
DENTALMED
-
STR. LUNGA NR. 14

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

DENTALMED

Nr. magazine 1
Caută un magazin DENTALMED