NR. RATE

6

Cumpara in rate de la E-BODA cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

Gadget-uri de orice fel, în rate fără dobândă!

E-BODA este o companie românească, care distribuie produse electronice și IT&C la prețuri extrem de avantajoase. Descoperă gama variată de produse de pe www.e-boda.ro și de la comercianții parteneri. Iar când găsești ce-ți place, pune-l în coș  și plătește în rate fără dobândă cu CardAvantaj!

E-BODA este un nume asociat cu tehnologia avansată, la prețuri foarte mici. Compania a revoluţionat piaţa DVD playerelor din ţara noastră și își continuă tradiția prin gama variată de produse electronice: telefoane, sisteme audio și video, jucării, produse pentru lifestyle sănătos și fel de fel de accesorii. Aici sigur găsești produsul care se potrivește cel mai bine cu nevoiele, dar și cu bugetul tău.

Fie că alegi să cumperi produse E-BODA online sau de la comercianții parteneri, folosește CardAvantaj și plătește în rate fără dobândă. În plus, E-BODA este partener CardAvantaj, așa că mereu ai parte de oferte bune. Descoperă-le pe toate la secțiunea Campanii.

CardAvantaj te ajută să plătești ușor și rapid cumpărăturile oriunde în lume. Iar în România, pe lângă E-BODA, există peste 9500 de parteneri CardAvantaj, unde cumperi mereu în avantaj. Consulta lista completa de parteneri din sectiunea Magazine Partenere

 

Listă magazine E-BODA

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Pantelimon
E-BODA
-
Str. Oxigenului, Nr. 2B

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

E-BODA

Nr. magazine 1
Caută un magazin E-BODA