NR. RATE

3

Cumpara in rate de la EVOMAG cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

Pe evoMAG.ro cumperi in rate fara dobanda prin CardAvantaj

Iti faci cumparaturile multe mai usor atunci cand toate produsele pe care le doresti se gasesc intr-un singur loc. Pe evoMAG.RO ai la dispozitie peste 120.000 de produse active din domenii variate precum IT&c, Telecomunicatii, Ingrijire personala, Sport & Fitness, Casa si decoratiuni. 

Specialistii evoMAG vin in plus cu servicii care sa raspunda nevoilor tale actuale de a avea mereu un laptop sau sistem care sa functioneze corect. Poti astfel adauga in cosul de cumparaturi si servicii de instalare software, curatare desktop, update Bios sau serviciul de curatare laptop. 

Alaturi de selectia de produse, la evoMAG beneficiezi in mod constant si de oferte si reduceri, ca sa iti poti lua pentru acasa orice ai nevoie. Mai ales ca prin cardul tau CardAvantaj poti achita cumparaturile in rate fara dobanda. 

Ca sa iti completezi lista de dorinte iti recomandam sa accesezi mereu sectiunea de campanii din site, dar si sectiunea de Magazine Partenere, pentru a stii la ce comercianti poti achita fara griji cumparaturile tale in rate fara dobanda prin CardAvantaj. 

Listă magazine EVOMAG

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
EVOMAG
-
SPLAIUL UNIRII NR. 257 - 259

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 3 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice EVOMAG din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

EVOMAG

Nr. magazine 1
Caută un magazin EVOMAG