NR. RATE

4

Cumpara in rate de la GO SKIN cu CardAvantaj

Categorie: Cosmetice / Saloane de frumusete

La GoSkin ai sedințe și tratamente cosmetice, în rate fără dobândă!

GoSkin este un salon de frumusețe cu două puncte în București. Iar în fiecare salon GoSkin, poți plăti serviciile și produsele folosite în rate fără dobândă, prin CardAvantaj.

Saloanele GoSkin sunt specializate în servicii de epilare definitivă, cu 10 ani de experiență și cea mai bună tehnologie în domeniu. Dar poți să-ți programezi o ședință la GoSkin și pentru alte servicii, cum ar fi cele de estetică medicală, slăbire asistată și tratamente de frumusețe. 

Fă-ți o programare la GoSkin și bucură-te de servicii de top, la prețuri rezonabile, plătite în rate fără dobândă prin CardAvantaj. Iar pentru mai multe oferte speciale, consultă secțiunea Campanii.

După ce folosești CardAvantaj la GoSkin, păstrează-l în portofel. Pentru că îl poți folosi la shopping oriunde în lume. Iar în țară ai peste 9500 de parteneri unde ai beneficii suplimentare prin CardAvantaj. Consultă lista completă de parteneri la secțiunea Magazine Partenere.
 

Listă magazine GO SKIN

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Municipiul Bucuresti
GO SKIN
-
Str. Sevastopol, Nr. 21
Municipiul Bucuresti
GO SKIN
-
STR. SEVASTOPOL NR. 21

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

GO SKIN

Nr. magazine 2
Caută un magazin GO SKIN