NR. RATE

6

Cumpara in rate de la KIKA cu CardAvantaj

Categorie: Mobila

La KIKA îţi mobilezi casa în rate fără dobândă!

Kika este un furnizor complet de amenajări interioare moderne. De la mobilier, la  decorațiuni și textile. Practic, cu o vizită la Kika, poți da un suflu proaspăt întregii tale locuințe. Și plătești totul în rate fără dobândă, prin CardAvantaj.

La Kika îți vin idei de la primul pas. Găsești canapele și fotolii, măsuțe de cafea și o mulțime de moduri în care să-ți înveselești sufrageria. Sau mese, scaune și module care să-ți pregătească bucătăria pentru toată familia. Sau poate mobilier de baie, accesorii petnru hol și bucurii pentru camera copiilor. Orice ai căuta, există o soluție la Kika.

Și pentru că ideile mari trebuie puse-n practică rapid, CardAvantaj te ajută cu rate fără dobândă în orice magazin Kika. În plus, te surprindem cu oferte speciale de-a lungul anului, pe care le poți consulta la secțiunea Campanii.

Iar când termini cu mobila, păstrează CardAvantaj în portofel. Pentru că-ți prinde la orice magazin din țară sau de afară, online sau offline. Iar în România, ai peste 9500 de parteneri CardAvantaj, unde te bucuri de oferte speciale. Vezi lista completă la secțiunea Magazine Partenere.   

Listă magazine KIKA

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Domnesti
KIKA
-
STR. COMERTULUI NR. 1 INTR. A KM. 13
Municipiul Bucuresti
KIKA
-
BDUL.THEODOR PALLADY NR 51D

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

KIKA

Nr. magazine 2
Caută un magazin KIKA