NR. RATE

4

Cumpara in rate de la MEDIA GALAXY cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

Online sau offline, cumperi de la Media Galaxy în rate fără dobândă! 

Ai rate la Media Galaxy croite pentru tine, ca să faci cumpărăturile din confortul casei tale. Dar Media Galaxy înțelege că atunci când vine vorba de tehnologie, trebuie să și vezi cu ochii tăi ce urmează să cumperi. De aceea, ai la dispoziție o rețea vastă de showroom-uri, unde poți verifica produsele înainte să le cumperi cu CardAvantaj, în rate fără dobândă!

La Media Galaxy, tehnologia te așteaptă sub toate formele. Fie că intri pe site-ul lor sau îi vizitezi în magazine, cu CardAvantaj poți cumpăra cele mai smart TV-uri, smartphone-uri, sisteme audio de înaltă performanță, electrocasnice mici și mari și ultima generație în materie de laptop-uri si  gadget-uri. Iar pe lângă prețuri avantajoase, găsești și specialiștii care-ți pot face alegerile mai ușoare.

Mai mult, poți să te echipezi cu toată tehnologia de care ai nevoie, pentru că tu alegi în câte rate fără dobândă plătești. Iar pentru că Media Galaxy este partener CardAvantaj, îți pregătim oferte și mai avantajoase pe tot parcursul anului. Verifică promoțiile aflate acum în desfășurare la secțiunea Campanii şi vezi câte rate ai la Media Galaxy în acest moment. 

În plus, după ce te echipezi deștept de la Media Galaxy, poți să folosești CardAvantaj la orice alt comerciant din lume, online sau offline. Iar în România, CardAvantaj are peste 9500 de parteneri, unde te așteaptă o mulțime de avantaje. Consultă lista completă de parteneri CardAvantaj la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine MEDIA GALAXY

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Timisoara
MEDIA GALAXY
Iulius Mall Timisoara
Str. Aristide Demetriade, Nr. 1
Municipiul Brasov
MEDIA GALAXY
-
CALEA BUCURESTI NR. 109
Constanta
MEDIA GALAXY
Carrefour Tom
Bd. Tomis, Nr. 391
Bucuresti
MEDIA GALAXY
Centrul Comercial Feeria
Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 44A
Bucuresti
MEDIA GALAXY
Bucuresti Mall
Calea Vitan, Nr. 55-59
Bucuresti
MEDIA GALAXY
-
Calea Giulesti, Nr. 1-3
Municipiul Cluj-Napoca
MEDIA GALAXY
-
STR. AVRAM IANCU NR. 492-500
Iasi
MEDIA GALAXY
Centrul Comercial Felicia Iasi
Str. Bucium, Nr. 36
Targu Mures
MEDIA GALAXY
Promenada Mall Targu Mures
Bd. Gheorghe Doja, Nr. 243
Suceava
MEDIA GALAXY
Carrefour Suceava
Bd. Unirii, Nr. 27 B

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

MEDIA GALAXY

Nr. magazine 20
Caută un magazin MEDIA GALAXY