NR. RATE

5

Cumpara in rate de la MOBEXPERT cu Card Avantaj

Categorie: Mobila

Cel mai cool design, în rate fără dobândă!

Nu-ți trebuie designer cu pretenții ca să ai o casă mobilată frumos și mdoern. E mai simplu să faci o vizită la Mobexpert cu CardAvantaj de mânuță. Găsești inspirație, servicii bune și te bucuri de toate  în rate fără dobândă.

Sufrageria, punctul de comandă al casei tale, merită o atmosferă nouă. Una potrivită cu stilul tău de viață: fotolii confortabile, canapele comode și bibliotecă modernă, pentru nevoi moderne. Apoi, poți să treci la dormitor și să-l regândești pentru nopți liniștite și vise plăcute, de la pat la șifonier. Nu uita de bucătărie, inima casei, unde-ți începi și închei ziua, cu bunătăți pe masă.

Și dacă tot faci deranj în casă, poți să le faci pe toate în același timp. Plătești cu CardAvantaj în rate fără dobândă. Și mai ai multe oferte periodice pentru că Mobexpert este partener CardAvantaj. Consultă toate promoțiile aflate acum în desfășurare la secțiunea Campanii.

Iar după ce termini cu mobilatul, păstrează CardAvantaj în buzunar și vei avea numai avantaje. Poți să-l folosești la orice comerciant din lume, online sau în magazine. Iar în România sunt peste 9500 de parteneri unde CardAvantaj ți-e prieten de shopping. Verifica toti comerciantii parteneri in sectiunea Magazine Partenere.

Lista magazine MOBEXPERT

Oras
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Municipiul Rimnicu Vilcea
MOBEXPERT
-
CALEA LUI TRAIAN, NR. 295
Municipiul Cluj-Napoca
MOBEXPERT
-
STR. AUREL VLAICU, NR. 1/149
Municipiul Constanta
MOBEXPERT
-
STR. PLANTELOR, NR. 32
Suceava
MOBEXPERT
Shopping City Suceava
Calea Unirii, Nr. 27B
Pitesti
MOBEXPERT
Jupiter City Pitesti
DN65 B, Km 6+0.78
Selimbar
MOBEXPERT
Shopping City Sibiu
Sos. Sibiului, Nr. 5
Bistrita
MOBEXPERT
-
Str. Libertatii, Nr. 41-43
Oradea
MOBEXPERT
Era Shopping Park Oradea
Calea Aradului, Nr. 62
Arad
MOBEXPERT
-
Calea Aurel Vlaicu, Nr. 124, Bl. Z17
Targu Jiu
MOBEXPERT
-
Calea Bucuresti, Nr. 9

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICA PENTRU CARDUL TAU!

MOBEXPERT

Nr. magazine 20
Cauta un magazin MOBEXPERT