NR. RATE

6

Cumpara in rate de la ORANGE cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

La Orange ai telefoane în rate fără dobândă, prin CardAvantaj

Orange nu mai este doar despre mobile și servicii de telefonie. Mai nou poți să te bucuri de un pachet complet de telecomunicații oferit de Orange, dar și de cele mai recente smartphone-uri, tablete sau accesorii. Prin CardAvantaj ai rate la Orange, fără dobândă, să plătești toate produsele de care ai nevoie! Plata facturilor se poate efectua într-o singură rată.

La Orange poți acum să închei un abonament pentru toate serviciile de telecomunicații de care ai nevoie. De la televiziune prin cablu sau satelit, la Internet fix și, bineînțeles, servicii de telefonie fixă și mobilă. În plus, Orange Store te așteaptă cu o ofertă variată de telefoane, tablete, brățări smart și chiar televizoare. Și le poți plăti pe toate, cu cardul tău CardAvantaj.

CardAvantaj îți permite să plătești în magazinele Orange telefoanele şi accesoriile achiziţionate, în rate fară dobândă. Iar datorită parteneriatului cu Orange, ai parte de multe alte beneficii. Pentru o listă completă a beneficiilor şi pentru a vedea câte rate ai la Orange acum, consultă secțiunea Campanii.

În plus, cardul tău e bun în orice situație. Poți folosi CardAvantaj la orice comerciant din întreaga lume! Iar în România avem peste 9500 de magazine partenere unde CardAvantaj îți oferă promoții speciale pe tot parcursul anului. Verifică lista completă la secțiunea Magazine Partenere!

Listă magazine ORANGE

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Municipiul Bucuresti
ORANGE
-
CALEA DOROBANTI NR. 164
Municipiul Botosani
ORANGE
-
STR. POSTEI NR 7
Municipiul Iasi
ORANGE
-
STR. LAPUSNEANU NR. 17
Municipiul Piatra Neamt
ORANGE
-
BD. REPUBLICII NR. 2
Oras Radauti
ORANGE
-
PIATA UNIRII NR. 47 A
Municipiul Roman
ORANGE
-
STR. CUZA VODA NR. 1
Municipiul Focsani
ORANGE
-
STR. MARE A UNIRII NR. 6
Municipiul Galati
ORANGE
-
STR. BRAILEI NR. 41
Municipiul Pitesti
ORANGE
-
STR. VICTORIEI BL 4
Municipiul Ploiesti
ORANGE
-
STR. C. D. GHEREA NR. 1

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

ORANGE

Nr. magazine 36
Caută un magazin ORANGE