NR. RATE

4

Cumpara in rate de la PC GARAGE cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

Fă-ți configurația perfectă în rate fără dobândă!

Lumea vastă a calculatoarelor are un magazin dedicat. PC Garage este magazinul online în care poți să-ți configurezi sistemul PC sau să-l cumperi gata făcut. Și ca să faci o investiție pe termen lung, plătești totul cu CardAvantaj, în rate fără dobândă!

PC Garage în special locul de joacă al pasionaților de gaming din România, care găsesc componente și accesorii mai puțin întâlnite în alte magazine de electronice și electrocasnice. La PC Garage găsești exact sistemul de care ai nevoie, fie că-l cumperi pe piese și-l montezi singur sau îl iei gata asamblat sub formă de unități desktop sau laptop-uri. Există opțiuni pentru orice nevoie, de la gaming, la office sau multimedia. Iar pe lângă componente și sisteme IT&C, poți cumpăra și smartphone-uri, televizoare, electrocasnice sau chiar accesorii auto.

Tehnologia IT se schimbă într-un ritm avansat, așa că e bine să alegi componente de ultimă generație din prima. Și să împarți cheltuiala în rate ușoare, fără dobândă, prin cardul tău CardAvantaj. În plus, datorită parteneriatului cu PC Garage, îți oferim multe oferte speciale exact când ai nevoie. Verifică promoțiile actuale la secțiunea Campanii.

Iar după ce ți-ai echipat biroul de la PC Garage, păstrează CardAvantaj pe aproape. Îl poți folosi la cumpărături oriunde în lume. Iar în România sunt peste 9500 de parteneri unde te bucuri de oferte speciale prin CardAvantaj. Consultă lista completă la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine PC GARAGE

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Municipiul Bucuresti
PC GARAGE
-
STR. LOGOFAT TAUTU, NR. 68A

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

PC GARAGE

Nr. magazine 1
Caută un magazin PC GARAGE