NR. RATE

6

Cumpara in rate de la TELEKOM cu Card Avantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

Rate fără dobândă la smartphone-uri și abonamente!

Vino la Telekom și conectează-te cu lumea din jurul tău. Fie că îți cumperi un nou smartphone, o tabletă sau alegi un pachet complet de internet, televiziune și telefonie, dai startul multor experiențe împreună cu prietenii tăi. Și plătești totul ușor, în rate fără dobândă, prin CardAvantaj.

După cum știi, Telekom este un operator de telefonie, internet si televiziune, cu servicii de top și acoperire națională. Dar din magazinele Telekom poți cumpăra și diverse gadget-uri, în special telefoane de ultimă generație și tablete. În plus, te bucuri de oferte inedite la abonamente și beneficii la portare din altă rețea.

Iar pentru toate achizițiile făcute în magazinele Telekom sau pe site-ul lor, poți plăti în rate fără dobândă cu CardAvantaj. Iar indiferent că vrei produse sau servicii, folosește CardAvantaj și te bucuri de oferte sau promoții periodice. Pentru toate ofertele speciale pe care CardAvantaj le are în derulare acum la Telekom, consultă secțiunea Campanii.

Mai mult, poți plăti cu CardAvantaj la orice comerciant din întreaga lume! Iar în România te bucuri de și mai multe avantaje la peste 9500 de comercianți parteneri. Descoperă toți partenerii CardAvantaj la secțiunea Magazine Partenere!

Lista magazine TELEKOM

Oras
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
TELEKOM
-
-

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICA PENTRU CARDUL TAU!

TELEKOM

Nr. magazine 1
Cauta un magazin TELEKOM