NR. RATE

1

Cumpara in rate de la WWW.DOMO.RO cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

Tot ce trebuie pentru acasă, în rate fără dobândă!

Cel mai bun mod de a-ți echipa casa este să cauți electronice și electrocasnice chiar de acasă. Așa știi exact ce ai nevoie și cum s-ar potrivi. Și poți să plătești cu CardAvantaj online, în rate fără dobândă.

De la electrocanice mari, la aparatură mică, de la calculatoare, la produse de îngrijire, de la telefoane, la decorațiuni, îți pui casa la punct cu o vizită online pe domo.ro. Prin CardAvantaj poți să cumperi frigidere, mașini de spălat, aragazuri, cuptoare cu microunde, laptopuri, televizoare. Practic, orice face casa mai primitoare. Intri pe sire, le verifici specificațiile, le pui în coș, le comanzi, le plătești cu cardul și le aștepți acasă.

Și stai liniștit, pentru că achiți sumele în rate fără dobândă prin CardAvantaj. Adică ai și casa echipată, și bugetul relaxat. Iar pentru că Domo este partener CardAvantaj, te bucuri și de alte oferte de-a lungul anului. Consultă toate promoțiile aflate acum în desfășurare la secțiunea Campanii.

Iar după ce-ți echipezi casa din confortul casei, ia CardAvantaj cu tine peste tot. Poți să-l folosești la orice comerciant din întreaga lume, online sau în magazine. Iar la cei 9500 de parteneri din România, CardAvantaj ți-e prieten de shopping, cu multe oferte bune. Verifică toți comercianții parteneri la secțiunea Magazine Partenere

Nu a fost gasit niciun rezultat pentru criteriile selectate!

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

WWW.DOMO.RO

Nr. magazine 1
Caută un magazin WWW.DOMO.RO