NR. RATE

12

Cumpara in rate de la WWW.ORIGINALS.RO cu CardAvantaj

Categorie: Moda

Pantofi, haine și accesorii originale, în rate fără dobândă!

Magazinul online Originals  are parteneriate cu peste 27 de branduri de renume, dintre care 5 în exclusivitate. Și e super ușor să cumperi haine, încălțăminte și accesorii originale, chiar de la brandurile care le produc. Intră pe site-ul Originals și cumpără în rate fără dobândă cu CardAvantaj!

În același magazin poți găsi Adidas, Nike, Puma, Converse, Reebok, Vans, New Balance și multe altele. Pe originals.ro te îmbraci cu produse de calitate, originale și la prețuri mici. Găsești cele mai noi colecții de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați, femei, copii. Și toate poartă emblemele originale ale mărcilor tale preferate.

Intră pe site și cumpără cu CardAvantaj în rate fără dobândă. CardAvantaj este partener Originals, ceea ce înseamnă multe oferte speciale la plata cu carudul. Vezi promoțiile la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de credit cu avantaje în toată lumea. Poți plăti cu CardAvantaj și online, și în magazine. Iar în România, există peste 9500 de comercianți parteneri, unde te așteaptă promoții și alte oferte. Consultă lista completă la secțiunea Magazine Partenere.  

Listă magazine WWW.ORIGINALS.RO

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
-
WWW.ORIGINALS.RO
-
Mun Iasi Sos Pacurari nr 59 bl 549
-
-
WWW.ORIGINALS.RO
-
MUN. IASI SOS. PACURARI Nr. 59 Bl. 549
-

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 12 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinul online WWW.ORIGINALS.RO din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

WWW.ORIGINALS.RO

Nr. magazine 2
Caută un magazin WWW.ORIGINALS.RO