Aplica acum pentru CardAvantaj si ai pana la 24 de rate fara dobanda!

Aplica acum!

Prin CardAvantaj ai parte de experiente de shopping la superlativ. Aplica fara documente de venit* si ai ZERO costuri de emitere si administrare in primul an**. In plus ai pana la 24 rate fara dobanda in magazinele partenere.

Fara documente de venit

Fara costuri de emitere 

Fara costuri de administrare in primul an

Gadget de plata inclus

Detalii

 • Pana la 24 RATE fara dobanda*** la cumparaturi in reteaua de magazine partenere CardAvantaj
 • Pana la 10 RATE fara dobanda*** in afara retelei de parteneri CardAvantaj, in functie de valoarea tranzactiilor, daca aplici pana pe 30 Noiembrie 2021
 • Peste 9 500 magazine partenere (IT&C, electronice, electrocasnice, moda, mobila, cosmetice, turism, servicii de sanatate, materiale de constructii, hypermarket - uri, restaurante si nu numai)
 • ZERO lei taxa emitere si administrare in primul an** pentru noul tau card de cumparaturi
 • Gadget de plata gratuit in primul an
 • Poti inrola cardul tau CardAvantaj Mastercard Standard in Apple Pay, ca sa platesti sigur, rapid si simplu! 
 • NOU! Ai la dispozitie si aplicatia AVANTAJ2go, aplicatie gratuita ce iti permite sa fii mereu conectat la ultimele campanii si promotii la magazinele partenere din reteaua CardAvantaj.

Aprobare rapida, fara documente de venit

CardAvantaj este un card de credit cu plata in rate emis de Credit Europe Bank. Aplici pentru CardAvantaj si te bucuri de aprobare rapida a unei limite de credit, fara documente justificative de venit*. 

Nu uita, solicita un gadget cand primesti cardul

Odata ce ai aplicat pentru CardAvantaj Mastercard poti solicita si un Gadget de plata - stickerul AVANTAJ2go cu ZERO lei comision de administrare in primul an**! Stickerul functioneaza ca un card de credit contactless pe care-l poti lipi pe telefon, portofel sau orice alta suprafata uniforma. Iti ofera acces la fondurile disponibile in contul cardului tau CardAvantaj Mastercard si poti plati rapid cu stickerul la orice POS contactless, in tara sau in strainatate.

 

Campania este valabila doar pentru clientii care aplica pentru CardAvantaj Mastercard pana la 30.11.2021.

* Dacă veniturile înregistrate sunt din salarii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). 

** 0 lei comision de administrare a contului curent de card/sticker pentru primul an de la emiterea acestuia.

*** Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei

Consulta Termenii si conditiile de aplicare.

Tu ce stii despre CardAvantaj?

 • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
 • Suntem pe piata de 18 ani in Romania;
 • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
 • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care a oferit un set de beneficii de fidelitate (cum ar fi rate aditionale sau reduceri), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 18 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Aplică acum