Magazine partenere CardAvantaj

Comerciant
Domeniu de activitate
Locatii
Nr. rate
Campanie
Electronice / Electrocasnice / IT&C
122 locatii
6
Electronice / Electrocasnice / IT&C
16 locatii
6
Electronice / Electrocasnice / IT&C
17 locatii
4
 
Materiale de constructii
61 locatii
9
 
Materiale de constructii
1 locatie
15
 
Electronice / Electrocasnice / IT&C
176 locatii
4
 
Sport
32 locatii
3
 
Mobila
150 locatii
6
 
Magazin alimentar / Supermarket / Piata
181 locatii
2
Materiale de constructii
37 locatii
10

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Contacteaza-ne pentru a deveni partener CardAvantaj

Acceseaza acest formular de contact CardAvantaj si devino partener CardAvantaj!


Sunt peste 300,000 de posesori ai unui card de cumparaturi CardAvantaj ce pot deveni clientii magazinului tau online sau in locatii fizice.

Devino partener CardAvantaj si atrage mai mulți clienti!

CardAvantaj este primul card de credit in lei ce ofera posesorilor posibilitatea sa cumpere in rate fara dobanda* de la comerciantii parteneri. Prin realizarea acestui parteneriat producatorii si furnizorii de produse si servicii beneficiaza de o solutie eficienta de crestere a vanzarilor pe termen scurt, mediu și lung. Cu peste 9500 de locatii partenere (online si offline), CardAvantaj a dezvoltat in ultimii 19 ani una dintre cele mai active comunitati de business din domeniul cardurilor de cumparaturi.

De ce sa devii partener CardAvantaj?

  1. Devenind partener CardAvantaj cresti vanzarile de produse si servicii ale firmei tale

    Ca membru in rețeaua de parteneri CardAvantaj, firma ta isi asigura un volum mai mare de vanzari, datorita promovarii produselor si serviciilor pe site-ul CardAvantaj. Clientii tai au posibilitatea sa achizitioneze tot ce au nevoie in rate cu dobanda zero*, ceea ce face mai atractiva cumpararea articolelor din gama medium, premium si high-end. Astfel, cresti incasarile si totodata maresti ponderea produselor inalt calitative, in total vanzari.

  2. CardAvantaj oferă clientilor tai un shopping rapid, modern, accesibil

    Ai intrat in rețeaua de parteneri CardAvantaj? Clientii afacerii tale au acces la campanii periodice de extindere a numărului de rate fara dobanda* pentru cardul de cumparaturi CardAvantaj si primesc toata gama de beneficii pentru posesorii de CardAvantaj.

  3. Devenind partener CardAvantaj îti dezvolti business-ul cu 0% riscuri și 100% beneficii

    Ca partener de business ai oportunitatea de a iti dezvolta afacerile cu 0% riscuri, deoarece primesti in maximum 24 de ore lucratoare de la efectuarea tranzactiei, valoarea integrala a bunurilor si serviciilor vandute prin intermediul cardului de cumparaturi in rate cu dobanda zero*. Chiar daca plata la POS este efectuata in rate de catre client, firma ta incaseaza integral contravaloarea produsului / serviciului vandut.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei