Ai acces usor la tehnologia dorita de la Vodafone, in 24 rate fara dobanda prin CardAvantaj!

Aplica acum!

Aplica pentru CardAvantaj si ai pana la 24 de rate fara dobanda* in magazinele proprii Vodafone

Aplica pentru Cardavantaj si te bucuri de:

 • 24 de rate fara dobanda* in reteaua magazinelor proprii Vodafone pentru cumparaturi de mininum 250 de lei
 • Peste 9500 de locatii partenere in reteaua CardAvantaj
 • ZERO lei costuri de emitere si administrare**
 • 0,3% BONUS pentru orice tip de tranzactie efectuata in Romania sau in strainatate, atat tranzactie comerciala cat si retragere de numerar de la ATM
 • Limita de credit de pana la 6 ori venitul rau net lunar
 • Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare a sumei minime de plata
 • Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate)

** 0 lei comision de administrare a contului curent de card pentru primul an de la emiterea cardului de credit.

Consulta Termenii si conditiile de aplicare.

Tu ce stii despre CardAvantaj?

 • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
 • Suntem pe piata de 18 ani in Romania;
 • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
 • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care a oferit un set de beneficii de fidelitate (cum ar fi rate aditionale sau reduceri), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 18 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Aplică acum