Recomanzi si castigi: 200 de lei pentru fiecare prieten!

Recomanda-ti prietenii si castiga BONUSURI!

Datele tale

Persoana recomandata

Recomanda online cat mai multi prieteni pentru CardAvantaj

CardAvantaj este emis in cel mai scurt timp pentru prietenii tai

Poti primi 200 lei BONUS* pentru fiecare card emis pentru prietenii tai

Prietenii tai castiga un partener de shopping cu adevarat util

Detalii

Convinge-ti prietenii sa-si ia CardAvantaj si poti primi cate 200 de lei BONUS* pentru fiecare card emis din recomandarea ta.

Cu cat faci mai multe recomandari, cu atat poti castiga un bonus mai mare.

Ce ai de facut?

Asigura-te ca ai acordul expres si neechivoc al persoanei pe care o recomanzi, cu privire la transmiterea datelor sale cu caracter personal catre Banca, in vederea contactarii acesteia de catre reprezentantii Bancii pentru prezentarea cardului de credit CardAvantaj.

Totodata, asigura-te ca informezi in mod corespunzator persoana recomandata cu privire la prelucrarea datelor acesteia de catre Banca si cu privire la Politica de confidentialitate a Bancii publicata pe site-ul Bancii.

Apoi, trebuie doar sa completezi in formular numele si numărul tau de telefon. Si, bineinteles, numele si numarul de telefon al fiecarei persoane pe care o recomanzi.

De aici, e treaba noastra.

Un reprezentant al bancii va contacta persoanele recomandate de tine si le va prezenta oferta CardAvantaj.

Perioada de valabilitate a campaniei: 01.01.2024 – 31.12.2024.

* Bonusul in valoare de 200 lei se acorda doar pentru cardurile activate de catre clientii recomandati, in perioadele si in conditiile prezentate in regulamentul campaniei. 

Consulta Termenii si conditiile de aplicare si 01012024 Regulament MGM CardAvantaj 200 lei bonus.pdf.

Tu ce stii despre CardAvantaj?

  • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
  • Suntem pe piata de 18 ani in Romania;
  • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
  • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care a oferit un set de beneficii de fidelitate (cum ar fi rate aditionale sau reduceri), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 18 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Recomanda