Servicii si analize medicale in rate fara dobanda. Aplica acum pentru CardAvantaj!

Aplica acum!

Aplica acum pentru CardAvantaj si te bucuri de servicii medicale in pana la 12 RATE fara dobanda*** la clinicile private partenere! Aplica fara documente de venit* si ai ZERO costuri de emitere si administrare in primul an**.

Detalii

Ai grija de sanatatea ta si a familiei tale prin consultatii medicale periodice si tratamente corecte, pe care acum le poti achita in rate fara dobanda prin cardul de credit CardAvantaj.

Ofera-ti o ingrijire profesionala la clinici care iti stau alaturi cu materiale de ultima generatie, aparate moderne si servicii medicale de top.

Poti beneficia de analize medicale, servicii de imagistica sau investigatii la cele mai bune clinici si policlinici. 

Care sunt partenerii CardAvantaj unde poti beneficia de servicii medicale in rate?

Beneficiezi de plata in rate fara dobanda la clinici si policlinici de top precum: 

 • MEDLIFE (ai 10 rate fara dobanda, pentru o valoare a serviciilor de minim 5000 lei)
 • SANADOR (ai 12 rate fara dobanda, pentru o valoare a serviciilor de minim 2001 lei)
 • MEDICOVER (ai 6 rate fara dobanda, pentru o valoare a serviciilor de minim 3000 lei)
 • SYNEVO (ai 6 rate fara dobanda, pentru o valoare a serviciilor de minim 800 lei)
 • LAURUS MEDICAL (ai 10 rate fara dobanda)

Poti gasi lista completa a clinicilor stomatologice, a magazinelor de optica medicala si a clinicilor medicale aici

Ce ai de facut?

 • Completezi formularul de mai sus cu numele si numarul tau de telefon. 
 • De aici e treaba noastra. Un reprezentant al bancii te va contacta, iti va prezenta oferta CardAvantaj si te va ajuta sa intri cat mai repede in posesia noului tau CardAvantaj. 

Beneficiezi in plus de:

 • Pana la 24 RATE fara dobanda*** la cumparaturi in reteaua de magazine partenere CardAvantaj
 • Peste 9 500 magazine partenere (IT&C, electronice, electrocasnice, moda, mobila, cosmetice, turism, servicii de sanatate, materiale de constructii, hypermarket - uri, restaurante si nu numai)
 • ZERO lei taxa emitere si administrare in primul an** pentru noul tau card de cumparaturi
 • NOU!  Acum cardul CardAvantaj Mastercard Standard, poate fi inrolat in Apple Pay si Google Pay. Platesti sigur, rapid si simplu! 

Aprobare rapida, fara documente de venit*

CardAvantaj este un card de credit cu plata in rate emis de Credit Europe Bank. Aplici pentru CardAvantaj si te bucuri de aprobare rapida a unei limite de credit, fara documente justificative de venit*. 

* Dacă veniturile înregistrate sunt din salarii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). 

** 0 lei comision de administrare a contului curent de card pentru primul an de la emiterea acestuia.

*** Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei

Tu ce stii despre CardAvantaj?

 • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
 • Suntem pe piata de 18 ani in Romania;
 • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
 • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care a oferit un set de beneficii de fidelitate (cum ar fi rate aditionale sau reduceri), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 18 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Aplică acum