Vacante in Rate fara dobanda prin CardAvantaj. Aplica acum!

Aplica acum!

Alege CardAvantaj si bucura-te de vacante pline de relaxare in pana la 24 RATE fara dobanda. Aplici acum pentru cardul tau si iti iei vacante in rate.

 

 

Detalii

Vacante in rate, destinatii perfecte! 

Orice destinatie ai alege, iti platesti de acum vacantele in rate fara dobanda. Astfel nicio atractie turistica nu mai este de neatins.

Acum nu mai trebuie sa astepti pentru vacanta mult dorita. Fie ca esti pasionat de shopping, iti place sa fugi in City Break-uri sau preferi sa te relaxezi intr-o tara exotica, singurul accesoriu care nu trebuie sa iti lipseasca din bagaj este cardul tau de credit CardAvantaj.

Daca alegi o destinatie de schi pentru decembrie, iti organizezi petrecerea de Revelion sau te vezi deja in urmatoarea croaziera pe Mediterana, cu CardAvantaj iti permiti sa visezi la toate. Tu iti planifici destinatiile, iti faci bagajele si prin cardul tau iti platesti vacantele in rate. Ce poate mai fi mai relaxant decat o vacanta organizata fara griji?


De unde cumperi vacante in rate:

De la unul dintre partenerii CardAvantaj care te asteapta sa bifezi urmatoarea ta mare aventura: 

La sectiunea Magazine Partenere, selecteaza Turism la Domeniul de activitate, pentru a descoperi lista completa de comercianti unde poti cumpara vacanta ta in rate fara dobanda cu cardul de cumparaturi CardAvantaj. 
 

Detalii card de credit CardAvantaj

Obtii rapid cel mai iubit card de rate din Romania si te poti bucura de cumparaturi in pana la 24 RATE fara dobanda* in toata reteaua de magazine CardAvantaj.

In plus, pe langa plata vacantelor in rate, te poti bucura de:

  • plata in peste 9 500 locatii partenere ( IT&C, electrocasnice, moda, mobila, cosmetice, turism, servicii de sanatate, materiale de constructii, hypermarket-uri, restaurante si nu numai )
  • 0 lei taxa emitere
  • Bonus la orice tranzactie
  • Aplici fara adeverinta de venit, fisa fiscala sau alte documente justificative de venit

 

 

Consulta Termenii si conditiile de aplicare.

Tu ce stii despre CardAvantaj?

  • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
  • Suntem pe piata de 18 ani in Romania;
  • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
  • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care a oferit un set de beneficii de fidelitate (cum ar fi rate aditionale sau reduceri), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 18 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Aplică acum