Asigura-le tot confortul celor dragi cu o centrala termica performanta!

Aplica pentru CardAvantaj!

Centrala termica este solutia optima pentru a asigura incalzirea locuintei si apa calda menajera, iar acum o poti achizitiona prin CardAvantaj in rate fara dobanda*. Completeaza formularul si noi iti aprobam cardul rapid. 

 

Se cumpara acum prin cardul de credit CardAvantaj

dedeman

Radiator otel Korad

de la DEDEMAN

12
rate
romstal

Centrala Nova Florida

de la ROMSTAL

6
rate
romstal

Cazan Viessmann

de la ROMSTAL

6
rate
dedeman

Cazan din fonta pentru lemn si carbune Ferroli

de la DEDEMAN

12
rate
dedeman

Centrala termica Ariston

de la DEDEMAN

12
rate
dedeman

Radiator baie Radox

de la DEDEMAN

12
rate

Detalii

Aplica pentru CardAvantaj completand formularul de mai sus si iti cumperi centrala termica dorita in rate fara dobanda! 

De unde cumperi centrale termice in rate? 

De la unul dintre partenerii CardAvantaj. Poti alege dintre nume precum: 

La sectiunea Magazine Partenere, selecteaza Furnizori servicii / Dealeri / Subcontractori la Domeniu activitate, pentru a descoperi lista completa de comercianti unde poti cumpara centrale termice in rate fara dobanda cu cardul de credit CardAvantaj. Tot aici gasesti si partenerii care te pot ajuta in alegerea instalatiilor, boilere, calorifere, pompe, sanitare. 

Daca ai nevoie de ajutor in montarea centralei termice sau service autorizat, tot magazinele partenere CardAvantaj iti stau alaturi. 

Cum achizitionezi o centrala termica in rate?

Aplici online pentru cardul tau de credit CardAvantaj, completand formularul de mai sus. Noi iti aprobam cardul rapid, iar tu esti mai aproape de produsele tale preferate. Alegi apoi centrala termica dorita si o achiti in rate fara dobanda de la unul dintre partenerii CardAvantaj. 

Alaturi de posibilitatea de a achizitiona centrale termice in rate, prin CardAvantaj mai ai o multitudine de beneficii:

  • Intre 1 si 24 de rate cu 0% dobanda, in reteaua de magazine partenere;
  • Bonus 0,3% pentru orice tip de tranzactie efectuata in Romania sau in strainatate, atat tranzactie comerciala cat si retragere de numerar de la ATM;
  • Zero lei taxa emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare);
  • Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate);
  • Posibilitatea de a achita rapid cumparaturile, folosind tehnologia Contactless;

Indiferent ca te orientezi catre o centrala termica de apartament sau pentru casa, cu siguranta vrei sa faci cea mai buna alegere pentru confortul familiei tale. De aceea trebuie sa iei in considerare diversi factori atunci cand faci alegerea: tipul de combustibil folosit, necesitatile termice, spatiul deservit, eficienta energetica, si bineinteles, pretul de achizitie si intretinere. 

Vestea buna este ca acum te poti concentra pe aspectele tehnice, pentru ca de plata se ocupa CardAvantaj. Consultantii magazinelor partenere iti stau alaturi sa faci cea mai buna alegere pentru casa, iar prin cardul tau de credit CardAvantj platesti usor in rate fara dobanda. 

Aplica pentru cardul tau CardAvantaj si achizitioneaza o centrala termica eficienta. 
 

Consulta Termenii si conditiile de aplicare.

Tu ce stii despre CardAvantaj?

  • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
  • Suntem pe piata de 18 ani in Romania;
  • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
  • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care a oferit un set de beneficii de fidelitate (cum ar fi rate aditionale sau reduceri), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 18 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Aplică acum