NR. RATE

9

Cumpara in rate de la DEDEMAN cu CardAvantaj

Categorie: Materiale de constructii

Cumpără mobilă în rate la Dedeman şi tot ce ai nevoie pentru acasă. Planurile casei prind viață prin CardAvantaj!

Ai în cap o mulțime de planuri noi pentru casa ta? Fă o vizită pe la Dedeman și transformă-le în realitate. Dedeman are tot ce trebuie pentru planurile casei tale. Și partea bună: poți plăti toate cumpărăturile de la Dedeman în rate fără dobândă, cu cardul tău CardAvantaj!

Dedeman e punctul de întâlnire perfect pentru oamenii cu planuri mărețe. Dar și o sursă bună de inspirație pentru cei care vor să-și renoveze casele. Fie că vrei să îţi iei mobilă de bucătărie, să reamenajezi sufrageria sau să dai un suflu proaspăt grădinii sau terasei tale, găsești tot ce trebuie în rate la Dedeman. Și pe toate le poți cumpăra cu CardAvantaj, de la gresie și faianță, articole sanitare, electrice, până la mobilier și materiale de construcții. Iar printre rafturile bine aprovizionate, te întâlnești mereu și cu câte un specialist care te poate îndruma în alegerile tale.

Apoi ajungi la casa de marcat și simți că planurile prind viață. Pentru că ai CardAvantaj în buzunar și plătești în rate fără dobândă. Pe tot parcursul anului, CardAvantaj te așteaptă cu multe oferte și rate la Dedeman, pentru toate planurile casei tale! Descoperă toate ofertele și promoțiile CardAvantaj la secțiunea Campanii, dar şi comercianţii parteneri de unde poţi cumpăra mobilă în rate

CardAvantaj nu se pricepe doar la bricolaj. Îl poți folosi la Dedeman, dar și la orice alt comerciant din lume. În plus, CardAvantaj are peste 9500 de parteneri în toată România, unde te bucuri de avantaje speciale la plata cu cardul. Pentru lista completă de parteneri CardAvantaj, verifică secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine DEDEMAN

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Braila
DEDEMAN
-
STR. BALDOVINESTI 34
Bacau
DEDEMAN
-
STR. REPUBLICII 185
Gheorghe Gheorghiu-Dej
DEDEMAN
-
STR REDIULUI 106A
Oras Comanesti
DEDEMAN
-
STR. VASILE ALECSANDRI NR.5A
Vaslui
DEDEMAN
-
STR. STEFAN CEL MARE 5-11
Bucuresti
DEDEMAN
-
STR. ACTIUNII NR 2-4
Curtesti
DEDEMAN
-
SAT. HUDUM COM. CURTESTI
Sfintul Gheorghe
DEDEMAN
-
STR. LUNCA OLTULUI NR. 29
Focsani
DEDEMAN
-
STR. CALEA MOLDOVEI NR. 38
Cordun
DEDEMAN
-
COM. CORDUN

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Rate conditionate

Cumparaturile pot fi efectuate in numarul de rate afisat, cu conditia ca valoarea minima a tranzactiei sa fie cea mentionata in tabelul de mai jos.

Nr. rate
Suma minima
3
200
6
500
9
1000

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 9 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice DEDEMAN din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

DEDEMAN

Nr. magazine 62
Caută un magazin DEDEMAN