Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Beneficiezi de asigurare

Prin CardAvantaj Mastercard Standard asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

VEZI CUM ESTI ASIGURAT

Cum functioneaza asigurarea?

Asigurarea iti este oferita gratuit, fara sa fie nevoie sa completezi vreun formular. Pentru ca produsele pe care le achizitionezi sa fie acoperite trebuie sa fie achizitionate folosind cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Evenimentul neprevazut

In cazul in care se intampla:

  • avarierea bunurilor cumparate (indiferent daca au fost achizitionate online sau in magazine)
  • in caz de furt
  • nelivrarea si /sau livrarea incompleta a bunurilor
  • functionarea necorespunzatoare din cauza deteriorarii accidentale a bunurilor asigurate livrate

Poti suna pentru o cerere de despagubire in cazul unor astfel de evenimente, pentru ca ai asigurare oferita de Mastercard!

Cererea de despagubire

In cazul unui eveniment neprevazut, asiguratorul va repara sau inlocui obiectul, ori iti va restitui suma cu care acesta a fost achizitionat. Asigurarea acopera obiectele in decurs de 30 de zile, cu valoarea cuprinsa intre 50 si 500 de Euro. Pentru a face o cerere de despagubire, apeleaza 0800400560.

Totul se rezolva


Dupa ce asiguratorul primeste documentele justificative, vei primi un raspuns in 5 zile lucratoare, pentru ca tu sa te poti bucura de un produs reparat sau inlocuit, ori de contravaloarea acestuia inapoi pe card.

Beneficiezi de asigurare

Prin CardAvantaj Mastercard Standard asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Intrebari frecvente despre asigurarea ta

CE ESTE ASIGURAT?

CE NU ESTE ASIGURAT?

EXISTA VREO RESTRICTIE PRIVIND ACOPERIREA?

UNDE SE APLICA ACOPERIREA?

CAND SI CUM PLATESC?

CAND SE TERMINA ACOPERIREA?