Mobila in Rate fara dobanda prin CardAvantaj.

Vreau mobila in rate!

Vrei sa cumperi mobila in rate fixe fara dobanda? Alege CardAvantaj pentru a cumpara mobila in rate, ai bonus la fiecare tranzactie si 0 lei taxa de emitere.

Aplici fara documente justificative de venit

Primesti cardul rapid, in pana la 45 de minute in sucursalele cu emitere instant

Faci cumparaturi in pana la 24 rate 

Cumperi din peste 9,500 de magazine partenere

Detalii

Ia-ţi mobila în rate, să stai fără stres. Fără dobândă, doar confort pentru acasă.

Cum îți schimbi toată casa, fără să te muți? O îmbraci în alte haine, mai exact îţi iei mobila în rate. Un mobilier nou poate da un suflu proaspăt locuinței tale. Și, dacă tot schimbi mobila, poți s-o schimbi pe toată de la zero. Astfel, îți impui viziunea de design interior exact cum vrei, în loc să mobilezi pe bucăți.

Și nu vei avea probleme să mobilezi toată casa în același timp, de la dormitor, la sufragerie, balcon sau chiar camera de oaspeți. Pur și simplu aplici pentru cardul de credit CardAvantaj completand formularul. Dacă ai deja CardAvantaj, nu rămâne decât să-ți alegi mobila și s-o cumperi folosind cardul. Mai departe, plătești mobila în rate fără dobândă și fără stres.

De unde cumperi mobila in rate?

De la unul dintre partenerii CardAvantaj. Poți alege dintre nume precum

La secțiunea Magazine Partenere, selectează Mobila la Domeniu activitate, pentru a descoperi lista completă de comercianți unde poți cumpăra mobilă în rate prin CardAvantaj.

Ce beneficii îți aduce CardAvantaj:

 • Intre 1 si 24 de rate cu 0% dobanda, in reteaua de magazine partenere;
 • Bonus 0,3% pentru orice tip de tranzactie efectuata in Romania sau in strainatate, atat tranzactie comerciala cat si retragere de numerar de la ATM;
 • Zero lei taxa emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare);
 • Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate);
 • Posibilitatea de a achita rapid cumparaturile, folosind tehnologia Contactless;
 • Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare a sumei minime de plata;
 • Dubla functionalitate: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, detinatorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card;
 • Posibilitatea de a solicita pana la 5 carduri suplimentare;

Grăbește-te și prinde ofertele CardAvantaj la partenerii noștri din domeniul mobilei. 

Consulta Termenii si conditiile de aplicare.

Se cumpara acum prin cardul de credit CardAvantaj

casa rusu

Biblioteca Tao

de la CASA RUSU

mobexpert

Set asternut ROYAL

de la MOBEXPERT

casa rusu

Biblioteca Joy

de la CASA RUSU

mobexpert

Canapea 2 locuri DAPHNE

de la MOBEXPERT

mobexpert

Biblioteca ROXETTE

de la MOBEXPERT

casa rusu

Biblioteca Etna

de la CASA RUSU

mobexpert

Scaun cu brate PATCH

de la MOBEXPERT

casa rusu

CT Alvin

de la CASA RUSU

casa rusu

Hol Amsterdam

de la CASA RUSU

Tu ce stii despre CardAvantaj?

 • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
 • Suntem pe piata de 18 ani in Romania;
 • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
 • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care a oferit un set de beneficii de fidelitate (cum ar fi rate aditionale sau reduceri), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 18 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Aplică acum