Credit Europe Bank prezinta: Google Pay!

Google Pay este modalitatea rapida si simpla prin care poti realiza plati in milioane de locatii: in magazine, online sau in aplicatii. Iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru a efectua tranzactii comode si sigure.

Pentru acest lucru ai nevoie doar de cardul tau Mastercard emis de Credit Europe Bank si de smartphone-ul pe care oricum il ai mereu la indemana. Serios. Doar atat. Si iti poti lasa portofelul acasa cand pleci la cumparaturi.

♦ Beneficiile platilor realizate prin Google Pay:

  • Poti utiliza Google Pay cu dispozitivele tale cu sistem de operare Android la fel de simplu si rapid ca atunci cand folosesti un card de credit sau de debit;
  • Poti face cumparaturi securizate in magazine, in aplicatii si online;
  • Platile realizate prin Google Pay sunt gratuite;
  • Poti folosi Google Pay oriunde vezi unul dintre aceste simboluri:

        
 

♦ Cum adaugi cardul tau Mastercard emis de Credit Europe Bank in Google Pay? Nimic mai simplu:

  • Daca ai un dispozitiv cu sistem de operare Android (minim versiunea 5.0) cu tehnologie NFC, descarca aplicatia Google Pay din magazinul Google Play sau acceseaza in setarile dispozitivului tau optiunea “Google Serviciile Contului, Google Pay” si urmeaza pasii simpli pentru a adauga un card
  • Trebuie sa ai un cont activ Google, iar daca nu ai deja unul, iti poti crea unul nou
  • Trebuie sa setezi pe dispozitivul tau una dintre modalitatile de blocare/deblocare a ecranului, precum: parola, PIN, Touch ID sau Face ID (in functie de preferintele tale si de posibilitatile dispozitivului).

Daca ai nevoie de ajutor in adaugarea cardului tau in Google Pay, urmareste instructiunile de aici.

Google Pay functioneaza pe dispozitive Android, care ruleaza versiunea Lollipop 5.0 sau o versiune superioara, cu functia NFC (Near Field Communication) activa. Verifica daca poti realiza plati contactless cu telefonul tau urmand instructiunile de aici

♦ Cum faci o plata cu Google Pay?

Cu dispozitivul tau cu sistem de operare Android (minim ver. 5.0), poti folosi Google Pay oriunde vezi unul dintre simbolurile de mai jos:

       
 
Daca platesti utilizand Face ID, trebuie sa faci dublu click pe butonul lateral, apoi uita-te la smartphone-ul tau pentru a te autentifica cu Face ID sau introdu codul de acces. Apropie partea superioara a dispozitivului la o distanta de cativa centimetri de POS, fara a face contact, pana cand vezi pe ecran OK si o bifa.

Similar, pentru a utiliza cardul implicit, tine degetul pe Touch ID.

IMPORTANT! In orice moment, iti poti schimba cardul implicit cu care platesti sau iti poti sterge cardul din Google Pay.

Pentru informatii suplimentare te rugam sa accesezi lista de "Intrebari Frecvente" de aici.

Zile ramase 200