Laptop in rate fara dobanda prin CardAvantaj.

Vreau si eu!

Aplică acum pentru CardAvantaj, cardul de credit cu rate fără dobândă*** şi îţi cumperi laptop în rate de la partenerii IT&C. În plus, ai până la 24 de rate fără dobândă la peste 9.500 de magazine partenere, dacă aplici până la 31 mai 2024.

Detalii

Alege un laptop in rate, fix cum ți se potrivește. 

Fie că ai nevoie de un laptop nou pentru socializare, muzică sau pentru afacerea ta, trebuie să știi că te poți baza pe un laptop cu memorie mare, procesor puternic, display modern și chiar sistem audio performant. Vestea bună e că-l poți cumpăra foarte simplu. Trebuie doar să aplici pentru CardAvantaj la unul dintre sediile Credit Europe Bank sau direct pe site, si iti iei laptop in rate. Dacă ai deja CardAvantaj, nu rămâne decât să-ți cumperi laptopul folosind cardul.

De unde cumperi noul laptop in rate? De la unul dintre partenerii CardAvantaj. Poți alege dintre nume precum 

La secțiunea Magazine Partenere, selectează Electronice / Electrocasnice / IT&C la Domeniu activitate, pentru a descoperi lista completă de comercianți unde poți cumpăra laptopul în rate prin CardAvantaj.

Ce beneficii ai în plus cu CardAvantaj: 

  • Pana la 24 RATE fara dobanda*** oriunde in lume in functie de valoarea tranzactionata pana la data de 30.06.2024. 
  • Peste 9 500 magazine partenere (IT&C, electronice, electrocasnice, modă, mobilă, cosmetice, turism, servicii de sănătate, materiale de construcţii, hypermarket - uri, restaurante şi nu numai)
  • ZERO lei taxă emitere şi administrare în primul an** pentru noul tău card de cumpărături
  • Poţi înrola cardul tău CardAvantaj Mastercard Standard în Apple Pay sau Google Pay, ca să plăteşti sigur, rapid şi simplu! 
  •  Ai la dispoziţie şi aplicaţia AVANTAJ2go, aplicaţie gratuită ce îţi permite să fii mereu conectat la ultimele campanii şi promoţii la magazinele partenere din reţeaua CardAvantaj.

Aprobare rapidă, fără documente de venit

CardAvantaj este un card de credit cu plata in rate emis de Credit Europe Bank. Aplici pentru CardAvantaj si te bucuri de aprobare rapida a unei limite de credit, fara documente justificative de venit*. 

 

* Dacă veniturile înregistrate sunt din salarii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). 

** 0 lei comision de administrare a contului curent de card/sticker pentru primul an de la emiterea acestuia.

*** Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei

Consulta Termenii si conditiile de aplicare.

Se cumpara acum prin cardul de credit CardAvantaj

www.cel.ro

Ultrabook Asus 2 in 1

de la WWW.CEL.RO

www.domo.ro

Desktop Asus

de la WWW.DOMO.RO

flanco

Laptop 2 in 1 Lenovo YOGA

de la FLANCO

6
rate
flanco

Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga 260

de la FLANCO

6
rate
altex

LENOVO Legion

de la ALTEX

10
rate
altex

APPLE MacBook Pro

de la ALTEX

10
rate

Aplici fara documente justificative de venit

Primesti cardul rapid, in pana la 45 de minute in sucursalele cu emitere instant

Faci cumparaturi in pana la 24 rate 

Cumperi din peste 9,500 de magazine partenere

Tu ce stii despre CardAvantaj?

  • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
  • Suntem pe piata de 18 ani in Romania;
  • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
  • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care a oferit un set de beneficii de fidelitate (cum ar fi rate aditionale sau reduceri), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 18 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Aplică acum