Laptop in rate fara dobanda prin CardAvantaj.

Vreau si eu!

Aplica acum pentru CardAvantaj, cardul de credit cu rate fara dobanda* si ai laptopuri in rate si pana la 24 de rate in peste 9.500 de magazine partenere. Aplici azi si te bucuri de produsele preferate la marile evenimente de reduceri ale anului!

Aplici fara documente justificative de venit

Primesti cardul rapid, in pana la 45 de minute in sucursalele cu emitere instant

Faci cumparaturi in pana la 24 rate 

Cumperi din peste 9,500 de magazine partenere

Detalii

Alege laptop in rate, fix cum ți se potrivește. Și acum, și peste 5 ani.

De ce sa alegi un laptop in rate? Poate că acum nu faci mare lucru pe laptop. Socializezi, asculți muzică, mai vezi un film din când în când. Ai spune că n-ai nevoie de cine știe ce performanțe. Dar viața se schimbă mai repede ca tehnologia. Mâine, poimâine, te trezești că ți-ai deschis afacere și ai nevoie de un procesor care să ducă și prezentări, și tabele, și distracție. Sau poate-ți descoperi pasiunea pentru jocuri și faci din asta o artă.

Oricum ar fi, trebuie să știi că te poți baza pe un laptop cu memorie mare, procesor puternic, display modern și chiar sistem audio performant. Vestea bună e că-l poți cumpăra foarte simplu. Trebuie doar să aplici pentru CardAvantaj la unul dintre sediile Credit Europe Bank sau direct pe site, si iti iei laptop in rate. Dacă ai deja CardAvantaj, nu rămâne decât să-ți cumperi laptopul folosind cardul.

De unde cumperi noul laptop in rate? De la unul dintre parteneri CardAvantaj. Poți alege dintre nume precum Media Galaxy,

La secțiunea Magazine Partenere, selectează Electronice / Electrocasnice / IT&C la Domeniu activitate, pentru a descoperi lista completă de comercianți unde poți cumpăra laptopul în rate prin CardAvantaj.

 

Ce beneficii îți aduce CardAvantaj:

 • Intre 1 si 24 de rate cu 0% dobanda, in reteaua de magazine partenere;
 • Bonus 0,3% pentru orice tip de tranzactie efectuata in Romania sau in strainatate, atat tranzactie comerciala cat si retragere de numerar de la ATM;
 • Zero lei taxa emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare);
 • Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate);
 • Posibilitatea de a achita rapid cumparaturile, folosind tehnologia Contactless;
 • Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare a sumei minime de plata;
 • Dubla functionalitate: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, detinatorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card;
 • Servicii disponibile detinatorilor de card aflati in strainatate: asistenta telefonica privind utilizarea cardului, inlocuirea cardului pierdut sau furat, asigurarea in regim de urgenta a unei sume de bani;
 • Posibilitatea de a solicita pana la 5 carduri suplimentare;

Dacă nu ai deja CardAvantaj, aplică pentru cardul tău la orice sediu Credit Europe Bank. Mai poți aplica online chiar acum sau apelând CEBLine, la 0801.000.000. Grăbește-te și prinde ofertele CardAvantaj la partenerii noștri din domeniul tehnologiei. 

Consulta Termenii si Conditiile de aplicare.

Se cumpara acum prin cardul de credit CardAvantaj

www.domo.ro

Desktop Asus

de la WWW.DOMO.RO

3
rate
flanco

Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga 260

de la FLANCO

18
rate
altex

LENOVO Legion

de la ALTEX

6
rate
altex

APPLE MacBook Pro

de la ALTEX

6
rate
flanco

Laptop 2 in 1 Lenovo YOGA

de la FLANCO

18
rate
www.cel.ro

Ultrabook Asus 2 in 1

de la WWW.CEL.RO

3
rate

Tu ce stii despre CardAvantaj?

 • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
 • Suntem pe piata de 14 ani in Romania;
 • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
 • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri ), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 14 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Aplică acum