Telefoane in rate fara dobanda cu CardAvantaj

Vreau telefon in rate!

Aplica acum fara documente de venit pentru CardAvantaj, cardul de credit cu rate fara dobanda*, si iti poti cumpara un telefon nou in pana la 24 rate de la magazinele partenere!

Aplici fara adeverinta de venit

Primesti cardul in 45 de minute

Ai pana la 24 de rate fara dobanda in reteaua de parteneri CardAvantaj

Cumperi din peste 9.500 de magazine partenere

Detalii

De unde cumperi telefoane in rate?

De la unul dintre parteneri CardAvantaj. Poți alege dintre nume precum:

și multe altele.

La secțiunea Magazine Partenere, selecteaza Electronice / Electrocasnice / IT&C la Domeniu activitate, pentru a descoperi lista completă de comercianti unde poti cumpara telefoane în rate fără dobândă cu cardul de credit CardAvantaj.

Ce beneficii îți aduce CardAvantaj:

 • Intre 1 si 24 de rate cu 0% dobanda*, in reteaua de magazine partenere;
 • Bonus 0,3% pentru orice tip de tranzactie efectuata in Romania sau in strainatate, atat tranzactie comerciala cat si retragere de numerar de la ATM;
 • Zero lei taxa emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare);
 • Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate);
 • Posibilitatea de a achita rapid cumparaturile, folosind tehnologia Contactless;
 • Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare a sumei minime de plata;
 • Dubla functionalitate: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, detinatorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card;
 • Servicii disponibile detinatorilor de card aflati in strainatate: asistenta telefonica privind utilizarea cardului, inlocuirea cardului pierdut sau furat, asigurarea in regim de urgenta a unei sume de bani;
 • Posibilitatea de a solicita pana la 5 carduri suplimentare;

Dacă nu ai deja CardAvantaj,  aplica online chiar acum sau apelând CEBLine, la 0750.000.000. Grabeste-te si prinde ofertele CardAvantaj la partenerii nostri din domeniul IT&C. 

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
**0 lei comision de administrare a contului curent de card pentru primul an de la emiterea cardului de credit.
***Dacă veniturile înregistrate sunt din salarii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

Consulta Termenii si conditiile de aplicare.

Se cumpara acum prin cardul de credit CardAvantaj

telekom

Samsung Galaxy S8 Plus

de la TELEKOM

flanco

HTC One M9

de la FLANCO

telekom

Allview P9 Energy Dual SIM

de la TELEKOM

flanco

Huawei P8 Lite

de la FLANCO

telekom

Huawei P8 Lite

de la TELEKOM

telekom

LG G5 titan

de la TELEKOM

telekom

Samsung Galaxy A5 2016

de la TELEKOM

telekom

LG G6 negru

de la TELEKOM

flanco

Huawei Mate 9 Pro

de la FLANCO

flanco

Allview P9 Energy Dual SIM

de la FLANCO

telekom

Samsung J710 Galaxy J7

de la TELEKOM

telekom

Huawei Ascend P6 negru

de la TELEKOM

Tu ce stii despre CardAvantaj?

 • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
 • Suntem pe piata de 18 ani in Romania;
 • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
 • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care a oferit un set de beneficii de fidelitate (cum ar fi rate aditionale sau reduceri), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 18 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Aplică acum