Telefoane in rate fara dobanda prin CardAvantaj.

Vreau telefon in rate!

Se cumpara acum prin cardul de credit CardAvantaj

telekom

Huawei P9 Plus

de la TELEKOM

24
rate
telekom

Samsung Galaxy S6 Edge

de la TELEKOM

24
rate
telekom

Samsung Galaxy A5 2017

de la TELEKOM

24
rate
telekom

Huawei P8 Lite

de la TELEKOM

24
rate
telekom

Huawei Ascend P6 negru

de la TELEKOM

24
rate
telekom

Allview P9 Energy Dual SIM

de la TELEKOM

24
rate
telekom

LG G5 titan

de la TELEKOM

24
rate
flanco

HTC One M9

de la FLANCO

15
rate
telekom

Samsung Galaxy S8 Plus

de la TELEKOM

24
rate
flanco

Allview P9 Energy Dual SIM

de la FLANCO

15
rate
telekom

Samsung J710 Galaxy J7

de la TELEKOM

24
rate
telekom

LG G6 negru

de la TELEKOM

24
rate
flanco

Huawei Mate 9 Pro

de la FLANCO

15
rate
flanco

Huawei P8 Lite

de la FLANCO

15
rate
telekom

Samsung Galaxy A5 2016

de la TELEKOM

24
rate

Detalii

Schimbă-l bine, ca să nu-l schimbi zilnic

Astăzi iei un telefon, mâine e depășit. Toată lumea s-a confruntat cu ritmul rapid al avansului tehnologic. Cum poți să scapi de problema asta? Alege ultima generație din prima. Adică un smartphone care să fie modern și peste 2-3 ani.

Verifică memoria internă, calitatea displayului, rezoluție, design, performanțele camerei și, cel mai important, funcțiile dc are dispune. Și cumpără telefonul care are cele mai bune specificații. E simplu. Trebuie doar să aplici pentru CardAvantaj completand formularul. Dacă ai deja CardAvantaj, nu rămâne decât să-ți cumperi telefon in rate folosind cardul.

De unde cumperi telefon in rate?

De la unul dintre parteneri CardAvantaj. Poți alege dintre nume precum

La secțiunea Magazine Partenere, selectează Electronice / Electrocasnice / IT&C la Domeniu activitate, pentru a descoperi lista completă de comercianți unde poți cumpăra telefonul în rate prin CardAvantaj.

Ce beneficii îți aduce CardAvantaj:

 • Intre 1 si 24 de rate cu 0% dobanda, in reteaua de magazine partenere;
 • Bonus 0,3% pentru orice tip de tranzactie efectuata in Romania sau in strainatate, atat tranzactie comerciala cat si retragere de numerar de la ATM;
 • Zero lei taxa emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare);
 • Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate);
 • Posibilitatea de a achita rapid cumparaturile, folosind tehnologia Contactless;
 • Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare a sumei minime de plata;
 • Dubla functionalitate: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, detinatorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card;
 • Servicii disponibile detinatorilor de card aflati in strainatate: asistenta telefonica privind utilizarea cardului, inlocuirea cardului pierdut sau furat, asigurarea in regim de urgenta a unei sume de bani;
 • Posibilitatea de a solicita pana la 5 carduri suplimentare;

Dacă nu ai deja CardAvantaj, aplică pentru cardul tău la orice sediu Credit Europe Bank. Mai poți aplica online chiar acum sau apelând CEBLine, la 0801.000.000. Grăbește-te și prinde ofertele CardAvantaj la partenerii noștri din domeniul IT&C. 

Consulta Termenii si Conditiile de aplicare.

Aplica acum pentru CardAvantaj, cardul de credit cu rate fara dobanda* si ai pana la 24 de rate in peste 9.500 de magazine partenere.

Aplici fara documente justificative de venit

Primesti cardul rapid, in pana la 45 de minute in sucursalele cu emitere instant

Faci cumparaturi in pana la 24 rate 

Cumperi din peste 9,500 de magazine partenere

Tu ce stii despre CardAvantaj?

 • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
 • Suntem pe piata de 14 ani in Romania;
 • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
 • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri ), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 14 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.