Televizoare in rate fara dobanda prin CardAvantaj

Vreau televizor in rate!

Aplica acum pentru CardAvantaj, cardul de credit cu rate fara dobanda*, si iti poti cumpara un televizor nou in pana la 24 rate de la magazinele partenere!

Detalii

Vrei un televizor nou? Acum il poti achizitiona usor in rate fara dobanda prin CardAvantaj

Cand vine vorba de alegerea unui televizor nou in rate cu siguranta te gandesti la el ca la o investitie pe termen lung. De aceea iei in calcul mai multi factori in selectarea televizorului potrivit, de la dimensiunea ecranului, caracteristicile tehnice, calitatea imaginii si a sunetului, conectivitatea si, bineinteles, bugetul pe care esti dispus sa il aloci.

De grija bugetului scapi insa rapid pentru ca acum poti lua un televizor nou in rate prin cardul de credit CardAvantaj. 

Ce trebuie sa faci pentru a achizitiona un televizor in rate? 

Trebuie doar sa aplici pentru CardAvantaj completand formularul de mai sus. Daca deja ai un CardAvantaj, nu ramane decat sa-ti cumperi televizor in rate folosind cardul tau. 

De unde cumperi televizoare in rate?

De la unul dintre partenerii CardAvantaj. Poti alege dintre nume precum: 

•    eMag / www.emag.ro
•    Altex / www.altex.ro 
•    Media Galaxy / www.mediagalaxy.ro 
•    Flanco / www.flanco.ro
•    Evomag / www.evomag.ro
•    E-Boda / www.e-boda.ro

si multe altele.

La secțiunea Magazine Partenere, selecteaza Electronice / Electrocasnice / IT&C la Domeniu activitate, pentru a descoperi lista completă de comercianti unde poti cumpara televizoare in rate fara dobanda cu cardul de credit CardAvantaj.

Ce beneficii îți aduce CardAvantaj:

 • Intre 1 si 24 de rate cu 0% dobanda, in reteaua de magazine partenere;
 • Bonus 0,3% pentru orice tip de tranzactie efectuata in Romania sau in strainatate, atat tranzactie comerciala cat si retragere de numerar de la ATM;
 • Zero lei taxa emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare);
 • Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate);
 • Posibilitatea de a achita rapid cumparaturile, folosind tehnologia Contactless;
 • Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare a sumei minime de plata;
 • Dubla functionalitate: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, detinatorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card;
 • Servicii disponibile detinatorilor de card aflati in strainatate: asistenta telefonica privind utilizarea cardului, inlocuirea cardului pierdut sau furat, asigurarea in regim de urgenta a unei sume de bani;
 • Posibilitatea de a solicita pana la 5 carduri suplimentare;

Dacă nu ai deja CardAvantaj, aplica aplica online chiar acum sau apelând CEBLine, la 0801.000.000. Grabeste-te si prinde ofertele CardAvantaj la partenerii nostri din domeniul IT&C. 

Tu ce stii despre CardAvantaj?

 • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
 • Suntem pe piata de 18 ani in Romania;
 • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
 • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care a oferit un set de beneficii de fidelitate (cum ar fi rate aditionale sau reduceri), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 18 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Aplică acum