Cum interoghezi soldul CardAvantaj? Metode și pași de urmat

14 Jul 2022 2188

Ai CardAvantaj și te bucuri de toate beneficiile oferite de acest card de cumpărături în rate, fără să plătești în plus. Știi deja că ai dobândă zero* dacă achiți lunar suma totală de plată, așa cum este evidențiată în extrasul de cont primit de la bancă. 

Pentru gestionarea eficientă a bugetului tău, ai nevoie să afli care este soldul cardului în fiecare moment. Astfel poți să-ți planifici cheltuielile, să-ți asiguri resursele necesare pentru plata la timp a ratelor, să participi la campanii CardAvantaj organizate împreună cu magazine partenere CardAvantaj.

Îți prezentăm în continuare metodele și pașii de urmat la interogarea soldului pentru CardAvantaj. 

Afli gratuit soldul CardAvantaj la orice bancomat din țară sau din străinătate

Pentru că ai CardAvantaj, afli simplu și rapid care este situația banilor tăi. Efectuezi gratuit interogare de sold la orice bancomat din lume care oferă această funcționalitate. Indiferent de oră sau loc, tot ce ai de făcut este să introduci cardul în ATM și să soliciți informațiile despre soldul contului asociat cardului tău de cumpărături. 

În plus, de la bancomatele Credit Europe Bank obții gratuit mini-extrase, ca să știi în orice moment cât ai cheltuit și care sunt sumele pe care poți să le folosești în continuare.

Vizualizezi soldul CardAvantaj direct în aplicația AVANTAJ2GO

Pentru că ai CardAvantaj, poți să-ți instalezi gratuit pe smartphone aplicația dedicată utilizatorilor acestui card de cumpărături în rate. Este vorba despre AVANTAJ2GO, prin care folosești mai ușor cardurile emise de Credit Europe Bank și ai acces rapid la promoțiile CardAvantaj.

Vizualizezi instant soldul și tranzacțiile cardurilor tale de la Credit Europe Bank, bonusul acumulat prin CardAvantaj, precum și valoarea ratei lunare. În plus, ești conectat în permanență la campaniile și promoțiile organizate în magazinele partenere din rețeaua CardAvantaj.

Găsești ușor pe hartă magazinele partenere (pe baza coordonatelor GPS), afli numărul de rate disponibil la fiecare comerciant și care sunt ofertele active din cadrul campaniilor de reduceri. 

Prin aplicația AVANTAJ2GO tu decizi cum plătești online cu CardAvantaj. Poți să activezi / dezactivezi cardul de cumpărături pentru plăți pe internet. Pentru un plus de siguranță, poți să te identifici cu datele tale biometrice (amprentă sau Face ID).

Când vrei să interoghezi soldul CardAvantaj prin aplicația AVANTAJ2GO, tot ce ai de făcut este să descarci aplicația, s-o instalezi pe un dispozitiv mobil (telefon, tabletă, laptop) și să te înregistrezi gratuit ca utilizator. Intră în AppStore sau în Google Play și descarcă AVANTAJ2GO.  Când te inregistrezi în aplicație trebuie să fii de acord cu termenii și condițiile de utilizare. Poți să instalezi aplicația AVANTAJ2GO pe telefoane cu sisteme de operare iOS 10+ sau Android 5.0+.

Ai control instant asupra cardului tău, ca să verifici în timp real soldul, istoricul tranzacțiilor din luna curentă, bonusul acumulat pe CardAvantaj. Este o metodă simplă și rapidă, fără drumuri la sucursală sau telefoane și SMS-uri de confirmare.

Interoghezi în orice moment soldul CardAvantaj prin serviciul CEBLine

O altă metodă prin care afli soldul CardAvantaj este să apelezi CEBLine, un serviciu telefonic non-stop pentru clienți persoane fizice, deținători de produse bancare ale Credit Europe Bank. 

Poți să suni la 0801.000.000 (apelabil din rețeaua Telekom, tarif local), la 0750.000.000 (apelabil din orice rețea, tarif normal) sau la 0724.100.000 (apelabil din orice rețea, tarif normal). Afli care este soldul cardului tău direct din meniul CEBLine, nu mai trebuie să aștepți ca să fii transferat către un reprezentant al băncii.

Apeși tasta 1 pentru meniu în limba română sau 2 pentru engleză. În continuare selectezi meniul 2 (Carduri) și introduci elementele de securitate: numărul de card și codul PIN. Primești detalii despre ultimul extras de cont emis pentru carduri de credit: data emiterii, data scadentă, minimul de plată, total de plată pe extras curent (fără ratele scadente în viitor).

Ai la dispoziție informații despre limita aprobată, afli ce sumă ai disponibilă și care este valoarea la zi pentru bonus CardAvantaj. Poți să soliciți blocarea sau deblocarea operațiunilor bancare pe internet, să-ți activezi / dezactivezi cardul  pentru tranzacții online.

Prin aceste metode ai informații despre tranzacțiile cu CardAvantaj, poți să-ți activezi push notifications pentru plățile online și știi în orice moment care este soldul cardului tău. 

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Folosești CardAvantaj? Află cum poți să-ți plătești ratele la ATM

22 Jul 2024 25

Ești posesor de CardAvantaj, cu multiple beneficii la cumpărături în rate fără dobândă*, în peste 9500 de magazine fizice și online? Mai adaugă un beneficiu important la lista de ava...

Actualizarea datelor personale 100% online

16 Jul 2024 112

Ești posesor de CardAvantaj, cardul de cumpărături în rate fără dobândă* de la Credit Europe Bank? Îți oferim posibilitatea să-ți actualizezi datele personale 100% online, în d...

Cadouri pentru gameri: 5 dispozitive care cu siguranță vor fi apreciate

12 Jul 2024 40

Vrei să faci o bucurie prietenilor pasionați de jocuri video? Dacă ești în căutarea unor cadouri pentru gameri, există o mulțime de dispozitive și accesorii care le pot îmbunătăți experien...

Idei creative și practice pentru amenajarea zonei de grătar: accesorii, mobilier și decorațiuni

08 Jul 2024 61

Amenajarea zonei de grătar poate transforma un spațiu obișnuit din curte într-un loc plin de viață, pentru petrecerea timpului liber cu familia și prietenii. Iată câteva idei creative și p...