Metode de plată online: care sunt cele mai avantajoase opțiuni

04 May 2022 3533

Shopping-ul online este în plină dezvoltare, fiind considerat tendința principală a ultimilor ani. Oameni de toate vârstele efectuează plăți pe internet pentru achiziționarea de produse și servicii diverse, de la bunuri de primă necesitate, alimente, medicamente, până la haine, încălțăminte, aparate electronice și electrocasnice, echipamente IT, accesorii, bilete pentru vacanțe, călătorii sau spectacole.

Pentru a veni în întâmpinarea acestui mod de a face cumpărături, băncile pun la dispoziția clienților carduri de cumpărături, cum este CardAvantaj, ce combină toate avantajele oferite de cardurile de credit și de metodele de plată online.

Acest instrument de plată inteligent îți pune la dispoziție beneficii diverse, fiind chiar primul card de credit în lei din România, cu utilizare națională și internațională, care îți oferă posibilitatea să faci cumpărături în rate fără dobândă. Poți folosi CardAvantaj prin toate metodele de plată online, așa că, atunci când vrei să faci shopping de acasă, de la birou sau de oriunde te-ai afla, este de ajuns să-ți activezi toate avantajele oferite de cardul tău de cumpărături și să plătești cu telefonul, prin Google Pay sau Apple Pay.

Plătești online rapid prin AVANTAJ2go doar cu datele biometrice, fără parolă 

AVANTAJ2go reprezintă o aplicație pe mobil special creată pentru cardurile emise de Credit Europe Bank și pentru promoțiile de la CardAvantaj. Această aplicație îți oferă posibilitatea să te autentifici cu datele tale biometrice (prin amprentă sau prin Face ID).

Astfel îți este mult mai ușor să-ți folosești cardul de cumpărături, mai ales că ai și extra beneficii importante: vizualizezi instant soldul și tranzacțiile cardurilor tale de la Credit Europe Bank, accesezi rețeaua de magazine partenere CardAvantaj și vezi în timp real campaniile CardAvantaj disponibile pentru shopping online. Aplicația AVANTAJ2go este gratuită, îți oferă mobilitate toală și un control deplin asupra cardurilor tale de la Credit Europe Bank.

Plătești online prin Apple Pay pentru toate tipurile de carduri Mastercard de la Credit Europe Bank 

Folosești smartphone-ul pentru plăți online rapide, sigure, fără complicații, parole, PIN-uri, coduri de verificare și alte solicitări suplimentare. Fie că este vorba despre un iPhone, Apple Watch sau iPad, ai la dispoziție metodele de plată online prin Face ID sau Touch ID. Apple Pay este o metodă de plată online rapidă și sigură, fără niciun comision adăugat la tranzacții. Prin aplicația Wallet poți să grupezi toate cardurile de credit în cadrul aplicației și să treci rapid de la un cont la altul. Vizualizezi istoricul tranzacțiilor și ai situația la zi a conturilor tale. 

În Apple Pay poți introduce mai multe tipuri de carduri Mastercard pentru persoane fizice: cardul de debit Mastercard, CardAvantaj (Standard, Gold, Platinum), CEB Diamond (Gold, Platinum) și Optimo Card. Apple Pay permite înrolarea a cel mult 12 carduri, dacă deții un iPhone 8, iPhone 8 Plus sau versiuni mai noi, Watch Series 3 sau versiuni mai noi. Pentru dispozitive Apple mai vechi, pot fi adăugate maxim 8 carduri.

Pentru înrolarea cardurilor tale de la Credit Europe Bank ai nevoie de un dispozitiv eligibil, un card de credit sau de debit Mastercard emis de Credit Europe Bank, valabil și activ, de o versiune recentă de iOS, watchOS sau macOS și de un Apple ID.

După înrolare, poți efectua plăți online cu Apple Pay, chiar și în lipsa unei conexiuni la internet pe dispozitivul tău Apple. Dacă îți pierzi telefonul sau dispozitivul Apple de pe care efectuezi plăți online, sună rapid la serviciul CEBLine, la numărul 0750.000.000 (număr disponibil non-stop din orice rețea, la tarif normal) și solicită blocarea cardurilor.

Plătești online prin Google Pay pentru toate tipurile de carduri la Credit Europe Bank 

În mod similar cu Apple Play, dacă ai dispozitive cu sisteme de operare Android te bucuri de aceleași beneficii la plățile online, iar utilizarea CardAvantaj este mai ușoară și mai rapidă. Plătești online cu Google Pay prin orice dispozitiv mobil cu sistem de operare Android. Beneficiezi de tranzacții securizate, fără să plătești comisioane și alte costuri ascunse. Limita de tranzacționare pentru o plată Google Pay este identică cu limita de tranzacționare aplicată la cardul fizic.

Pentru persoane fizice, în Google Pay pot fi înrolate carduri Mastercard  de următoarele tipuri: cardul de debit Mastercard, CardAvantaj (Standard, Gold, Platinum), CEB Diamond (Gold, Platinum) și Optimo Card. În aceste condiții, poți adăuga oricare dintre cardurile tale de debit și de credit de la Credit Europe Bank. Descarci rapid aplicația Google Pay din magazinul Google Play sau accesezi în setările dispozitivului tău opțiunea “Google Serviciile Contului, Google Pay”, dacă ai sistem de operare Android (minim versiunea 5.0) cu tehnologia NFC (Near Field Communication).

Este necesar să ai un cont activ Google și să setezi pe dispozitivul tău una dintre modalitățile de blocare și deblocare a ecranului. Poți să alegi parolă, PIN, Touch ID sau Face ID. Poți efectua plăți cu Google Play și în lipsa conexiunii de internet pe dispozitivul tău Android. În cazul în care ți-ai pierdut smartphone-ul sau ți-a fost furat și aveai cardul înrolat în Google Pay, sună la CEBLine la 0750.000.000 (număr disponibil non-stop din orice rețea, la tarif normal) și solicită blocarea cardului.

Ca deținător de CardAvantaj, când alegi metode de plată online îți păstrezi toate beneficiile pe care le ai la plățile în format fizic. Primești bonusurile, ai discount-uri  și facilități pe site-urile magazinelor partenere. În acest fel te bucuri de toate facilitățile oferite de cardul tău de cumpărturi, în stilul care-ți place, prin intermediul internetului.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 9

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 11

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 92

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...

5 festivaluri de care să te bucuri în vara anului 2024

26 Mar 2024 285

Locuința ta de vară...e afară, în fața scenelor de festival! Ca să-ți pregătești din timp agenda cu artiștii preferați și concertele mult așteptate, îți prezentăm detalii despre cele mai b...