Materiale de construcții în rate: cum cumperi fără dobândă folosind CardAvantaj?

08 Apr 2022 2899

Procesul de construcție și amenajare poate fi unul destul de anevoios, de lung și de costisitor, dar totuși necesar. În aceste condiții, ai putea beneficia de un ajutor, măcar pe partea financiară. Noi îți sugerăm să alegi CardAvantaj, un instrument de plată flexibil și util care-ți oferă posibilitatea de a efectua cumpărături eficient și modern, de la o serie de comercianți parteneri. Asta ca să nu mai vorbim de bonus! Află ce trebuie să faci pentru a cumpăra și tu materiale de construcții fără dobândă. 

Vezi care sunt criteriile de eligibilitate 

Înainte de a aplica pentru un card de cumpărături trebuie să te gândești cum îl vei folosi și, mai important, dacă te încadrezi pentru a primi unul. Printre cele mai importante criterii de care ținem cont sunt îndeplinirea vârstei de 18 ani, un venit stabil înregistrat la ANAF (salariu, chirire, dividende, etc), experiență de muncă de cel puțin șase luni și rezidență în România. Celelalte detalii legate de criteriile de eligibilitate le vei primi în cadrul primei conversații cu reprezentanții noștri. 

Aplică pentru CardAvantaj 

Există trei modalități foarte simple de a obține un CardAvantaj. În primul rând poţi veni la orice sucursală Credit Europe Bank. A doua variantă constă în aplicarea online, sau poţi suna la CEBline la numărul de telefon 0750.000.000. Un reprezentant al băncii îți va putea răspunde la toate întrebările pentru a obține un card. Nu vei avea nevoie de documente de venit dacă veniturile tale sunt din salarii raportate la ANAF. În alte cazuri va fi nevoie să prezinți o adeverință de venit și o declarație privind veniturile din salarii. 

De unde poți cumpăra materiale de construcții fără dobândă 

Vei putea efectua cumpărături fără dobândă la magazinele partenere CardAvantaj,atât online, la orice oră, cât și fizic. In plus vei primi un bonus de 0,3% din valoarea tranzacților efectuate. Află care sunt top magazine partenere unde îți poți folosi cardul de credit, asta dacă vrei să-ți diversifici achizițiile. 

În ceea ce privește materialele de construcții, iată care sunt cele mai populare magazine de profil din lista noastră de parteneri: Dedeman, Brico Depot, Ambient, Arosa, Bavaria, Baduc, Far Est, Constam, Elixdan, Sauri, Husqvarna, Depozit Master, Qfort, Utilul, Bendkopp, Dec Cons, Radox, Dennver, Stelcati, Smart Fenster, Master Cons, Aplast și altele. Credem că vei descoperi că ai de unde alege! 
Cum te bucuri de rate fără dobândă.

Cu ajutorul CardAvantaj ai ocazia să plătești valoarea totală a achizițiilor într-un sistem de rate fără dobândă. Cu alte cuvinte, plătești exact cât cheltui, fără alte taxe suplimentare. Dar, pentru asta, trebuie să dai dovada unui comportament de plată pozitiv care implica două lucruri: respectă perioada de grație de 45 de zile și achită valoarea integrală a ratelor lunar, până la data scadentă din extrasul de cont. Acesta îți va fi furnizat în fiecare lună și va include suma minimă de plată, data scadentă și valoarea integrală a ratelor. Vei primi inclusiv un SMS detalii despre suma minima de plata. 

Acum că ai înțeles ce ai de făcut, spor la cumpărături! 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


materiale constructii in rate

Postari recente

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 72

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...

5 festivaluri de care să te bucuri în vara anului 2024

26 Mar 2024 210

Locuința ta de vară...e afară, în fața scenelor de festival! Ca să-ți pregătești din timp agenda cu artiștii preferați și concertele mult așteptate, îți prezentăm detalii despre cele mai b...

4 cele mai populare platforme de streaming pentru film

20 Mar 2024 130

Cinematograful s-a mutat acasă, iar locurile din sală sunt acum pe canapeaua din living. Platformele de streaming online oferă mii de filme, seriale, documentare, concerte, evenimente sportive, muzică...

Cardurile de credit și asigurările de închirieri auto: ce trebuie să știi

13 Mar 2024 164

Vrei să pleci într-o călătorie de afaceri sau planifici o vacanță cu familia? Dacă te gândești să închiriezi o mașină, ca să beneficiezi de mobilitate la costuri optime, iată ce opți...