Materiale de construcții în rate: cum cumperi fără dobândă folosind CardAvantaj?

08 Apr 2022 3096

Procesul de construcție și amenajare poate fi unul destul de anevoios, de lung și de costisitor, dar totuși necesar. În aceste condiții, ai putea beneficia de un ajutor, măcar pe partea financiară. Noi îți sugerăm să alegi CardAvantaj, un instrument de plată flexibil și util care-ți oferă posibilitatea de a efectua cumpărături eficient și modern, de la o serie de comercianți parteneri. Asta ca să nu mai vorbim de bonus! Află ce trebuie să faci pentru a cumpăra și tu materiale de construcții fără dobândă. 

Vezi care sunt criteriile de eligibilitate 

Înainte de a aplica pentru un card de cumpărături trebuie să te gândești cum îl vei folosi și, mai important, dacă te încadrezi pentru a primi unul. Printre cele mai importante criterii de care ținem cont sunt îndeplinirea vârstei de 18 ani, un venit stabil înregistrat la ANAF (salariu, chirire, dividende, etc), experiență de muncă de cel puțin șase luni și rezidență în România. Celelalte detalii legate de criteriile de eligibilitate le vei primi în cadrul primei conversații cu reprezentanții noștri. 

Aplică pentru CardAvantaj 

Există trei modalități foarte simple de a obține un CardAvantaj. În primul rând poţi veni la orice sucursală Credit Europe Bank. A doua variantă constă în aplicarea online, sau poţi suna la CEBline la numărul de telefon 0750.000.000. Un reprezentant al băncii îți va putea răspunde la toate întrebările pentru a obține un card. Nu vei avea nevoie de documente de venit dacă veniturile tale sunt din salarii raportate la ANAF. În alte cazuri va fi nevoie să prezinți o adeverință de venit și o declarație privind veniturile din salarii. 

De unde poți cumpăra materiale de construcții fără dobândă 

Vei putea efectua cumpărături fără dobândă la magazinele partenere CardAvantaj,atât online, la orice oră, cât și fizic. In plus vei primi un bonus de 0,3% din valoarea tranzacților efectuate. Află care sunt top magazine partenere unde îți poți folosi cardul de credit, asta dacă vrei să-ți diversifici achizițiile. 

În ceea ce privește materialele de construcții, iată care sunt cele mai populare magazine de profil din lista noastră de parteneri: Dedeman, Brico Depot, Ambient, Arosa, Bavaria, Baduc, Far Est, Constam, Elixdan, Sauri, Husqvarna, Depozit Master, Qfort, Utilul, Bendkopp, Dec Cons, Radox, Dennver, Stelcati, Smart Fenster, Master Cons, Aplast și altele. Credem că vei descoperi că ai de unde alege! 
Cum te bucuri de rate fără dobândă.

Cu ajutorul CardAvantaj ai ocazia să plătești valoarea totală a achizițiilor într-un sistem de rate fără dobândă. Cu alte cuvinte, plătești exact cât cheltui, fără alte taxe suplimentare. Dar, pentru asta, trebuie să dai dovada unui comportament de plată pozitiv care implica două lucruri: respectă perioada de grație de 45 de zile și achită valoarea integrală a ratelor lunar, până la data scadentă din extrasul de cont. Acesta îți va fi furnizat în fiecare lună și va include suma minimă de plată, data scadentă și valoarea integrală a ratelor. Vei primi inclusiv un SMS detalii despre suma minima de plata. 

Acum că ai înțeles ce ai de făcut, spor la cumpărături! 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


materiale constructii in rate

Postari recente

5 moduri prin care să investești în sănătatea ta mintală

20 May 2024 50

Corp sănătos în minte sănătoasă...Da, ai citit bine, nu este o preluare greșită a celebrului proverb latin...Sănătatea fizică este dată de echilibrul mental, de acea stare de bine psihologică pr...

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 87

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...

Cum să alegi cele mai bune tururi ghidate pentru următoarea ta vacanță?

08 May 2024 117

Te pregătești de vacanță, dar nu știi cum să alegi cele mai bune excursii și tururi ghidate? Află în continuare ce criterii să urmărești când selectezi destinații de concediu și obiective...

5 echipamente de pescuit de nelipsit in acest sezon

08 May 2024 74

Ești un pescar pasionat și te pregătești pentru sezonul de hoinărit pe baltă? Vrei să te inițiezi în acest hobby în natură, ca să te relaxezi alături de familie și prieteni? Află în...