Materiale de construcții în rate: cum cumperi fără dobândă folosind CardAvantaj?

08 Apr 2022 1840

Procesul de construcție și amenajare poate fi unul destul de anevoios, de lung și de costisitor, dar totuși necesar. În aceste condiții, ai putea beneficia de un ajutor, măcar pe partea financiară. Noi îți sugerăm să alegi CardAvantaj, un instrument de plată flexibil și util care-ți oferă posibilitatea de a efectua cumpărături eficient și modern, de la o serie de comercianți parteneri. Asta ca să nu mai vorbim de bonus! Află ce trebuie să faci pentru a cumpăra și tu materiale de construcții fără dobândă. 

Vezi care sunt criteriile de eligibilitate 

Înainte de a aplica pentru un card de cumpărături trebuie să te gândești cum îl vei folosi și, mai important, dacă te încadrezi pentru a primi unul. Printre cele mai importante criterii de care ținem cont sunt îndeplinirea vârstei de 18 ani, un venit stabil înregistrat la ANAF (salariu, chirire, dividende, etc), experiență de muncă de cel puțin șase luni și rezidență în România. Celelalte detalii legate de criteriile de eligibilitate le vei primi în cadrul primei conversații cu reprezentanții noștri. 

Aplică pentru CardAvantaj 

Există trei modalități foarte simple de a obține un CardAvantaj. În primul rând poţi veni la orice sucursală Credit Europe Bank. A doua variantă constă în aplicarea online, sau poţi suna la CEBline la numărul de telefon 0750.000.000. Un reprezentant al băncii îți va putea răspunde la toate întrebările pentru a obține un card. Nu vei avea nevoie de documente de venit dacă veniturile tale sunt din salarii raportate la ANAF. În alte cazuri va fi nevoie să prezinți o adeverință de venit și o declarație privind veniturile din salarii. 

De unde poți cumpăra materiale de construcții fără dobândă 

Vei putea efectua cumpărături fără dobândă la magazinele partenere CardAvantaj,atât online, la orice oră, cât și fizic. In plus vei primi un bonus de 0,3% din valoarea tranzacților efectuate. Află care sunt top magazine partenere unde îți poți folosi cardul de credit, asta dacă vrei să-ți diversifici achizițiile. 

În ceea ce privește materialele de construcții, iată care sunt cele mai populare magazine de profil din lista noastră de parteneri: Dedeman, Brico Depot, Ambient, Arosa, Bavaria, Baduc, Far Est, Constam, Elixdan, Sauri, Husqvarna, Depozit Master, Qfort, Utilul, Bendkopp, Dec Cons, Radox, Dennver, Stelcati, Smart Fenster, Master Cons, Aplast și altele. Credem că vei descoperi că ai de unde alege! 
Cum te bucuri de rate fără dobândă.

Cu ajutorul CardAvantaj ai ocazia să plătești valoarea totală a achizițiilor într-un sistem de rate fără dobândă. Cu alte cuvinte, plătești exact cât cheltui, fără alte taxe suplimentare. Dar, pentru asta, trebuie să dai dovada unui comportament de plată pozitiv care implica două lucruri: respectă perioada de grație de 45 de zile și achită valoarea integrală a ratelor lunar, până la data scadentă din extrasul de cont. Acesta îți va fi furnizat în fiecare lună și va include suma minimă de plată, data scadentă și valoarea integrală a ratelor. Vei primi inclusiv un SMS detalii despre suma minima de plata. 

Acum că ai înțeles ce ai de făcut, spor la cumpărături! 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


materiale constructii in rate

Postari recente

Lista de cumpărături pentru nou-născut: iată toate lucrurile de care vei avea nevoie

22 Sep 2023 39

Pregătirea pentru sosirea unui nou-născut este foarte importantă, de aceea trebuie să te organizezi temeinic și să achiziționezi produse de calitate, adecvate îngrijirii bebelușului. Îți p...

Cum să cumperi cea mai bună mașină de spălat rufe: în rate sau cu banii jos? Află ce e mai avantajos

22 Sep 2023 38

De-abia te-ai mutat și îți cumperi cele necesare pentru locuință? Renovezi casa și vrei să schimbi electronicele și electrocasnicele cu modele mai noi și mai performante? Sau pur și simplu ți s-...

Ce date de pe card nu se transmit altor persoane pentru a-ți păstra în siguranță banii

04 Sep 2023 330

Tranzacțiile digitale sunt tot mai des folosite, de aceea protejarea datelor financiare reprezintă o necesitate. Află în continuare cum să păstrezi în siguranță informațiile cardului banca...

În câte rate se poate plăti RCA-ul și care este procedura

04 Sep 2023 368

Planifici să achiziționezi o asigurare RCA și nu știi cum să procedezi? Află în continuare ce este asigurarea auto obligatorie și cum să plătești asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) &icir...