Top magazine partenere unde îți poți folosi cardul de credit

13 Jan 2022 4000

Cardurile de cumpărături reprezintă modalități flexibile și eficiente pentru achiziționarea produselor și serviciilor de care ai nevoie în viața de zi cu zi. Special conceput pentru oameni activi, cu necesități diverse de consum și investiții, CardAvantaj oferă posibilitatea de a efectua cumpărături cu plata în rate, primind în același timp și bonus pentru fiecare tranzacție realizată.

Avantajele utilizării acestui card de cumpărături emis sub sigla MasterCard sau VISA sunt multiple, printre ele se numără dobânda zero în condițiile achitării lunare a sumei totale de plată, conform extrasului de cont emis de bancă și varietatea locurilor unde poate fi utilizat CardAvantaj pentru achitarea cumpărăturilor.

Deținătorii de CardAvantaj au posibilitatea de a utiliza acest instrument de plată când fac shopping online sau la orice bancomat sau comerciant din țară și străinătate, oriunde este afișată sigla MasterCard sau VISA.

Iată care sunt cele mai populare magazine partenere unde posesorii de CardAvantaj beneficiază de condiții avantajoase și facilități suplimentare la achiziționarea de produse și servicii: 

Magazine de electronice, electrocasnice și IT&C

Printre cele mai căutate articole sunt obiectele de uz casnic (electronice și electrocasnice), la care se adaugă PC-urile, dispozitivele mobile (smartphone, tabletă, laptop, smartwatch ș.a.) și accesoriile adecvate. Deținătorii de CardAvantaj pot achiziționa aceste produse de la cei mai mari furnizori din țară, iar plata se face în magazinele fizice sau online, prin intermediul platformelor de e-commerce.

Magazine pentru materiale de construcții

Activitățile de bricolaj și do-it-yourself au căpătat amploare în ultimii ani, iar achiziționarea materialelor de construcții la prețuri avantajoase reprezintă un beneficiu important pentru persoanele care utilizează carduri de cumpărături.

Magazine de mobilă și decorațiuni

Alegerea pieselor potrivite pentru mobilarea și decorarea locuinței sau a biroului poate deveni costisitoare, de aceea posibilitatea cumpărării lor în rate reprezintă un beneficiu important pentru toți deținătorii de CardAvantaj.

Magazine alimentare, supermarket, piață

În contextul pandemiei, cumpărăturile s-au mutat în mediul online, iar achiziționarea produselor alimentare este unul dintre exemplele în acest sens. Cardurile de cumpărături vin în întâmpinarea schimbărilor și oferă condiții flexibile, rapiditate și eficiență, atât la plățile virtuale, cât și la cele din magazinele fizice, unde este disponibilă plata contactless. 

Restaurant, fast-food, cafenea, bar

Vizitele la mall, ieșirile în oraș la restaurant, cafenea sau bar sunt mai plăcute pentru deținătorii de CardAvantaj, deoarece pot utiliza sumele disponibile pe card pentru achiziționarea serviciilor din sute de unități de alimentație publică.

Magazine de modă, bijuterii și ceasuri 

Cele mai cunoscute branduri de fashion și accesorii pot fi achiziționate cu plata în rate din magazinele partenere din toată țara. Locațiile ce oferă aceste avantaje pot fi consultate pe site sau doritorii pot să caute sigla CardAvantaj în magazinele preferate, pentru a beneficia de rate flexibile, campanii promoționale și oferte de sezon.

Magazine de cosmetice și saloane de înfrumusețare

Posesorii de carduri de cumpărături au la dispoziție un mix optim de produse cosmetice și servicii de beauty, de la cele mai cunoscute mărci din domeniu. Selecția partenerilor CardAvantaj a fost realizată cu grijă, pentru a le oferi utilizatorilor exclusiv branduri premium, de înaltă calitate. 

Turism și sport, hobby-uri și activități recreaționale

Printre magazinele partenere CardAvantaj se numără și cele care comercializează articole și servicii pentru timpul liber: turism și travelling, activități sportive și recreaționale. 

Sănătate, cultură și educație

Cardul de cumpărături CardAvantaj asigură nu doar achiziționarea unor produse, ci oferă și oportunitatea de a avea un mod de viață mai bun. Acest lucru este posibil prin selectarea celor mai buni parteneri dintre furnizorii de servicii medicale, servicii stomatoogice, cultură și educație. 

Servicii diverse

Pe lângă beneficiile menționate, deținătorii de carduri de cumpărături au la dispoziție colaborarea cu partenerii CardAvantaj ce furnizează o gamă largă de servicii: securitate și pază, servicii financiar-bancare, consultanță, service auto și accesorii auto-moto, servicii de curățenie ș.a.

Pentru fiecare dintre magazinele partenere, posesorii de CardAvantaj beneficiază de campanii promoționale, condiții convenabile de rate și facilități de transport, service și consultanță. Fie că este vorba despre cumpărături de Sărbători sau de Black Friday, shoppingul devine o investiție profitabilă pe termen lung.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Magazine partenere CardAvantaj

Postari recente

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 8

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 89

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...

5 festivaluri de care să te bucuri în vara anului 2024

26 Mar 2024 267

Locuința ta de vară...e afară, în fața scenelor de festival! Ca să-ți pregătești din timp agenda cu artiștii preferați și concertele mult așteptate, îți prezentăm detalii despre cele mai b...

4 cele mai populare platforme de streaming pentru film

20 Mar 2024 147

Cinematograful s-a mutat acasă, iar locurile din sală sunt acum pe canapeaua din living. Platformele de streaming online oferă mii de filme, seriale, documentare, concerte, evenimente sportive, muzică...