Cumpărături de Sărbători: Cum să-ți folosești inteligent cardul de cumpărături

24 Nov 2021 3038

Perioada sărbătorilor de Crăciun este una îmbucurătoare, mai ales că ai un motiv în plus să oferi cadouri persoanelor apropiate. Dacă ai economisit pe parcursul anului ca să te pregătești pentru această perioadă, atunci nu ai nicio grijă financiară. Dar în cazul în care nu ai făcut-o, pentru că alte responsabilități au fost prioritare, atunci poți apela la o alternativă avantajoasă - un card de cumpărături care te scapă de orice grijă financiară și îți oferă mai mult timp să te bucuri de prezența celor dragi.

Un card de cumpărături foarte bun prezintă beneficii speciale pe care le poți utiliza în avantajul tău, cum este CardAvantaj. Odată ce ai înțeles cum să îl folosești în mod inteligent, poți să te bucuri liniștit de cumpărăturile de sărbători.

Ce este cardul de cumpărături?

Cardul de cumpărături este un card de credit care îți permite plata integrală cuprinsă într-o perioadă de grație sau plata în rate fără dobândă pentru produsele sau serviciile achiziționate. În cazul CardAvantaj, suma împrumutată poate fi folosită atât pentru plățile directe cu cardul la comercianți, pentru plățile și cumpărăturile online, cât și pentru retragerile de numerar de la ATM.

Poți obține un card de cumpărături fie prin deplasarea personală la o sucursală Credit Europe Bank, fie prin completarea unui formular rapid și simplu prin intermediul platformei online.

Câteva dintre condițiile necesare pe care trebuie să le îndeplinești ca să beneficiezi de un card de cumpărături sunt:

  • Să ai vârsta împlinită de 18 ani;
  • Să ai un loc de muncă stabil cu vechime de cel puțin 3 luni;
  • Să ai venitul înregistrat la ANAF sau, în caz contrar, să completezi cele două documente prezente pe site: adeverința de venit și declarația privind veniturile din salarii.

Suma pe care o poți împrumuta și de care te poți folosi este calculată direct proporțional cu veniturile tale lunare. Astfel, nu vor exista complicații la rambursare, fie că alegi rambursarea integrală, fie plata în rate fără dobândă.

Cum să-ți folosești inteligent cardul de cumpărături?

Dacă vrei să-ți folosești inteligent cardul pentru cumpărăturile de Sărbători, trebuie să cunoști fiecare beneficiu pe care CardAvantaj îl aduce utilizatorilor săi:

•    Ai posibilitatea de plată în rate fără dobândă dacă respecți rambursarea integrală a valorii ratei lunare, asa cum apare evidenţiat în extrasul de cont;
•    Primești un bonus pentru fiecare tip de tranzacție efectuată în România sau în străinătate, adică 0,3% din valoarea fiecărei tranzacții;
•    Ai perioadă de grație de până la 45 de zile pentru plata integrală a cumpărăturilor;
•    Ai acces la peste 9.500 de magazine partenere și zeci de campanii desfăşurate cu aceştia.

Iată cum să folosești aceste beneficii inteligent și să te bucuri de cumpărăturile de sărbători în același timp:

1.    Achiziționează produsele de la magazinele partenere

CardAvantaj pune la dispoziția utilizatorilor săi o listă cu mii de magazine partenere preferate din diferite domenii de activitate. Astfel, când folosești cardul de cumpărături pentru achiziționarea unor produse sau servicii ale comercianților parteneri, poți beneficia de rate suplimentare precum şi de oferte promoționale pe care nu le poți accesa utilizând alt tip de card.

Magazinele partenere pot oferi până la 24 de rate pentru utilizatorii CardAvantaj, eliminând orice dificultate de rambursare a sumei totale în timp util.

2.    Folosește aplicația AVANTAJ2go 

Aplicația AVANTAJ2go este un instrument excelent care te ajută să îți controlezi linia de credit, să ştii cât ai de plată și cât ai acumulat în contul de bonus. Prin intermediul aplicației:

  • Poți alege să primești notificări de tip push pentru fiecare tranzacție efectuată și să fii întotdeauna conștient de plățile tale;
  • Poți afla despre campaniile promoționale specifice CardAvantaj, 
  • Ai acces de oriunde la conturile tale pentru a verifica sumele cheltuite, rambursate, precum şi ratele viitoare 
  • Economisești bani mai rapid și mai eficient prin sistemul de bonusare.

3.    Fii activ în campaniile promoționale CardAvantaj

Atât în perioada de Sărbători, cât și în afara acesteia, campaniile promoționale specifice CardAvantaj sunt active pentru fiecare client nou sau deja existent. Campaniile sunt concepute în avantajul utilizatorului cardului de cumpărături, fiind vorba fie despre un număr mai mare de rate la un comerciant preferat. Aceste campanii te pot ajuta să utilizezi creditul într-un mod eficient pentru cumpărăturile de Sărbători. Aşa alegi ce cadouri doreşti pentru cei dragi, sau pentru tine, şi împarţi plata achiziţiilor pe o perioadă mai îndelungată. 

4.    Strânge bani cu sistemul de bonusare

Dacă folosești cardul de cumpărături pentru achiziționarea produselor sau serviciilor de la magazinele partenere sau pentru retragerile de numerar de la ATM, primești înapoi un anumit procent (0,3% în cazul CardAvantaj) din valoarea fiecărei tranzacții efectuate.

Pe scurt, cu cât faci mai multe tranzacții, ai posibilitatea să primești o sumă de bani pe care să o folosești în avantajul tău - îți continui cumpărăturile dacă ai uitat ceva de pe lista cadourilor de Sărbători. Bonusul nu poate fi retras în numerar și nu poate fi utilizat pentru rambursarea creditului, însă poţi să îl cheltuieşti cu încredere la oricare dintre comercianţii parteneri CardAvantaj care are un POS fizic de la Credit Europe Bank.

5.    Rambursează la timp suma utilizată pentru cumpărături

Avantajul cel mai mare este că poți beneficia de plata ratelor fără o dobândă ascunsă, care te oblige să rambursezi o sumă de bani mai mare decât valoarea inițială a produsului achiziționat. Tot ce trebuie să faci este să achiţi rata până la data înscrisă în extrasul tău de cont. 

În cazul rambursării plății integrale, trebuie să respecți perioada de grație de 45 de zile pentru a beneficia de plata fără dobândă.

Utilizarea unui card de cumpărături în perioada Sărbătorilor de Crăciun este mult mai ușoară dacă te folosești de toate avantajele sale. Ai ocazia să economisești și să te bucuri de rate fără dobândă pentru toate produsele și serviciile de care ai nevoie. 


*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Cum să-ți folosești inteligent cardul de cumpărături

Postari recente

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 15

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 23

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 19

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 99

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...