NR. RATE

4

Cumpara in rate de la ALDO cu CardAvantaj

Categorie: Moda

Pantofi de cea mai bună calitate, în rate fără dobândă!

Grupul Aldo este o companie care gestionează peste 2000 de magazine din lumea întreagă. Magazine care oferă oamenilor pantofi și accesorii de marochinărie produse cu mare atenție la detalii și finisaje. Iar dacă le cumperi prin cardul de cumparaturi CardAvantaj, te bucuri și tu, se bucură și bugetul tău. Pentru că poți să împarți prețurile produselor Aldo în rate fără dobândă. 

Aldo deține sedii în Canada, Statele Unite, Anglia, Irlanda și alte 60 de țări. În România, are 6 magazine în București, Cluj și Constanța. Compania și-a creat o reputație în domeniu, bazându-se pe o formulă destul de simplă: echipe de stiliști mereu conectați la rendințe, cele mai bune materiale și prețuri accesibile. 

Vino și tu la cel mai apropiat magazin Aldo și cumpără pantofi în rate fără dobândă, prin CardAvantaj. Aldo este un magazin partener CardAvantaj și te așteaptă cu oferte interesante la plata prin cardul de credit. 

CardAvantaj este un card de credit cu spor la cumpărături oriunde în lume. Te bucuri de avantaje fie că faci shopping online sau offline. Iar în țară, ai peste 9500 de comercianți parteneri unde te așteaptă multe promoții. Verifică lista completă la secțiunea Magazine Partenere

Fii la curent cu ultimele noutati legate de comerciantii parteneri CardAvantaj consultand sectiunea Campanii.

Listă magazine ALDO

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Floresti
ALDO
-
STR. AVRAM IANCU NR. 492-500
Bucuresti
ALDO
-
SOS. BUCURESTI-PLOIESTI NR. 42 D
Bucuresti
ALDO
-
BD. GENERAL PAUL TEODORESCU NR. 4
Constanta
ALDO
-
BD. AUREL VLAICU NR. 220
Bucuresti
ALDO
-
STR. PIERRE COUBERTIN NR. 3-5
Bucuresti
ALDO
-
STR. LIVIU REBREANU NR. 4

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 4 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice ALDO din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

ALDO

Nr. magazine 6
Caută un magazin ALDO